سلام دوستان،بین غذاها کدوم رو خوشمزه تر درست میکنین؟بگین چ طور درستش میکنین و اگه فوت و فنی واسه آشپزی دارین ک غذاها رو بهتر میکنه بگین
فوت و فن آشپزی
من ترکیبی میزنم، شانسی. جلو کسی درست کنم خراب میشه باید تو خفا ی ترکیب پرررو بزنم، ویکتوریا سیکرت به قول اون پسره تو اینستا .
سلام
من وقتی با حوصله آشپزی میکنم و از قبل بدونم چی میخوام بپزم غذام خوب در میاد
راز پخت غذای من چشیدنه مدام غذا رو میچشم ولی بعدش سیر میشم ولی دیگه همه چی میاد تو دستم
دِ همین وقتی براخودت درست میکنی خوب میشه ها وقتی برا بقیه بخوای درست کنی انگار یه جا کار میلنگه
پس شما هم مثه منی،منم زیاد غذا رو میچشم
برنج شفته میشه، خورش مزه کوفت میگیره… دیدی
وای اره
به من میگن دست پختم خوبه
راز خوشمزگی غذاهامم اینه که همیشه با حوصله غذا درست میکنم و با زود پز قهرم . خورش هام همیشه جا افتادس
من غذاهايى ك خودم خيلى دوس دارم خوب و خوشمزه ميشه مثلا عاشق سوپ شيرم ، واقعا عالي در مياد
رسپی سوپ شیرتو بنویس برامون عزیزم
واى زودپز كه عشقه ، من سوپ توش درست ميكنم از اينكه بزارم جا بيفته چندساعت رو گاز خيلى بهتر ميشه
حتما عزيزم
اوهوم موافقم بعضی غذاها اتفاقا تو زودپز انگار جا افتاده تر و خوشمزه تره مثه همین سوپ یا آبگوشت
منكه همه غذاهام تو زودپزه واقعا راضيم ازش
آبگوشت و همسرم فقط تو دیزی میخوره. من از زودپز میترسم. حتی واسه جهیزیه ام هم نخریدم
مامانم سر من باردار بوده زود پز ترکیده بدنش سوخته بوده. به خاطر همین ما هیچ وقت کار با زود پزو یاد نگرفتیم
منم همش ک نه ولی بخش اعظم اشپزیم با زود پزه
زودپزهای جدید اصلا نمیترکن خیلی هم قابلیت اطمینانشون بالاس
ابگوشت معلوم تو ديزى خوشمزه تر ميشه اما تو زودپزم خوب درمياد من اوايل ك سركار ميرفتم مجبور شدم از زودپز استفاده كنم الان ديگه اكثر غذاهام تو زودپزه ، وقت كمترى هم برا پخت ميبره خداييش جاافتاده هم ميشه ، زودپزاى قديمى يكم وحشتناك بودن چون دراشون ممكن بود خوب جا نيفته ولى الان زودپزا دراى محكم داره و تا بخارش خالى نشه قفلش باز نميشه هيچ ترسى نداره