ممكنه سقطم براي پرولاكتين باشه

(Nicki) #1

لام،خسته نباشين،من تو فروردين يه سقط خود به خودي تو هفته ٥ داشتم كه بارداريم پوچ بود و چيزي تشكيل نشده بود،تو آزمايش قبل بارداريم حدود ٦ ماه قبل پرولاكتينم ٦٠/٧٠ بود كه دكترم ٤ عدد داستينكس تجويز كرد و من هفته اي يك عدد خوردم و ديگه چكش نكردم،ممكنه سقطم براي پرولاكتين باشه؟الان دوباره ميخوام اقدام كنم،دكترم يه سري آزمايش عفونت و كم خوني و آزمايش مربوط به كبد برام نوشت كه همه چي اكي بود،اما پرولاكتينمو ديگه چك نكرد،لازم نيس؟(البته بايد بگم كه من پريودام كاملا منظمه و هيچكدوم از علائم پرولاكتين بالارو ندارم)من اصلا چاق نيستم اما كلسترولم ارثي بالائه كه واسه اونم دارو مصرف كردم و رژيم و باشگاه كه بياد بايين،الان من ميتونم از ماه ديگه اقدام مجدد كنم؟لازم نيس آزمايشي بدم؟٢٨ سالمه و ٥ ساله ازدواج كردم و تو اين مدت جلوگيري طبيعي داشتم،ممنون

(حنا خجسته) #2

سلام عزیزم
بارداری پوچ معمولا به علت سطح بالای ناهنجاری های کروموزومی است اینکه پزشک تون آزمایش های مربوطه رو براتون تجویز کردن خیلی خوبه
این که پرولاکتین تون رو هم چک کنید ضرر نداره البته با توجه به اینکه شش ماه بیشتر نگذشته احتمالا مشکلی نداشته باشید

1 Like