فلافل با ارد

بچه ها با ارد نخود چی میشه فلافل درست کرد؟

فکر نمیکنم .برای فلافل باید از خود نخود استفاده کنی فقط وقتی مایه ات اماده شد اگر احساس کردی که
خیلی نرم شده میتونی کمی ارد نخود چی بهش اضاف کنی

2 Likes

نه عزیزم فک نمی کنم.خود نخود خیس خورده رو چرخ کن یه دونه سیب زمینی چرخ شده هم میتونی بهش بزنی.

نخود خیس خورده.سیب زمینی کوچیک و پیاز و یک گوجه کوچک .و سبزی گشنیز .و سیر به مقدار دلخواه .درست کنید عالی میشه

1 Like

میشه داخل موادش کمی بریزی اما اینکه فقط با ارد نخودچی بعید میدونم

اگه سیب زمینی پخته باشه فکر کنم بهتر میشه.

1 Like

همه چیزش خام خرد میکنی بعد سرخش میکنی

اموزشه يه فلافل خوشمزه مثل مغازه دارها

نخود ۳۰۰ گرم

پیاز یک عدد

جعفری نصف استکان

سیر ۳ حبه

آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری

ادویه ( فلفل سیاه، زیره سبز و تخم گشنیز هر کدوم یه قاشق چای خوری رو باهم پودرو مخلوط میکنیم)
اموزشه يه فلافل خوشمزه مثل مغازه دارها

نخود ۳۰۰ گرم

پیاز یک عدد

جعفری نصف استکان

سیر ۳ حبه

آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری

ادویه ( فلفل سیاه، زیره سبز و تخم گشنیز هر کدوم یه قاشق چای خوری رو باهم پودرو مخلوط میکنیم)

تخم مرغ ۱ عدد در صورت تمایل

نمک به مقدار لازم

نخود برای تهیه فلافل

نخود برای تهیه فلافل
طرز تهیه فلافل

برای تهیه فلافل نخود رو باید خیس بدیم. خیس خوردن نخود کمی طول میکشه، ولی اگر به نخود در حال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردنش نصف میشه و در عرض دو سه ساعت نخود آب رو به خودش جذ میکنه. برای همه حبوبات میشه از این رو استفاده کرد. اینو واسه وقتایی گفتم که عجلع داریم و از قبل فکرشو نکردیم. راحتترین راه اینه که بعد از خیس خوردن نخود، اون رو به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همون مخلوط کن بریزیم و خلاص.

ولی اگر در دسترستون نبود مبتونین نخود رو چرخ کنین و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز بدین. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد رو له کنیم. بعد از میکس کردن، آرد رو اضافه میکنیم. تخم مرغ رو هم به مواد اضافه میکنیم و مواد رو خوب ورز میدیم.بعد هم به شکل توپ در میاریم و در روغن سرخ میکنیم.

فوت و فن های پخت فلافل

بعضی ها تخم مرغ رو به فلافل اضافه نمیکنن و به تهیه اون تا همین مرحله بسنده میکنن ولی تخم مرغ باعث شکیل شدن فلافل میشه و به اون زیبایی میده. همچنین از خشک شدنش جلوگیری میکنه. ولی باز انتخاب با خودتونه.

نکته دیگه در مورد فلافل اینه که متاسفانه فلافل رو باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیبا تر بشه و هم یکدست پخته بشه. ولی میتونین در انتها با حوله مخصوص روغنش رو بگیرید.

ادویه هایی که در بالا گفته شد، ادویه های اصلی فلافل هستن و پیشنهادم اینه که حتما از همشون در فلافلتون استفاده کنین تا طعم عالی رو که شایستش هست بگیره.

1 Like
مسئولیت محتوای ارسال شده بر عهده شخص منتشر کننده است و مامی‌گپ هیچگونه مسئولیتی در قبال مطالب ارسالی کاربران ندارد.