بچه ها با ارد نخود چی میشه فلافل درست کرد؟
فلافل با ارد
فکر نمیکنم .برای فلافل باید از خود نخود استفاده کنی فقط وقتی مایه ات اماده شد اگر احساس کردی که
خیلی نرم شده میتونی کمی ارد نخود چی بهش اضاف کنی
نه عزیزم فک نمی کنم.خود نخود خیس خورده رو چرخ کن یه دونه سیب زمینی چرخ شده هم میتونی بهش بزنی.
نخود خیس خورده.سیب زمینی کوچیک و پیاز و یک گوجه کوچک .و سبزی گشنیز .و سیر به مقدار دلخواه .درست کنید عالی میشه
میشه داخل موادش کمی بریزی اما اینکه فقط با ارد نخودچی بعید میدونم
اگه سیب زمینی پخته باشه فکر کنم بهتر میشه.
همه چیزش خام خرد میکنی بعد سرخش میکنی
اموزشه يه فلافل خوشمزه مثل مغازه دارها
نخود ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
جعفری نصف استکان
سیر ۳ حبه
آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری
ادویه ( فلفل سیاه، زیره سبز و تخم گشنیز هر کدوم یه قاشق چای خوری رو باهم پودرو مخلوط میکنیم)
اموزشه يه فلافل خوشمزه مثل مغازه دارها
نخود ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
جعفری نصف استکان
سیر ۳ حبه
آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری
ادویه ( فلفل سیاه، زیره سبز و تخم گشنیز هر کدوم یه قاشق چای خوری رو باهم پودرو مخلوط میکنیم)
تخم مرغ ۱ عدد در صورت تمایل
نمک به مقدار لازم
نخود برای تهیه فلافل
نخود برای تهیه فلافل
طرز تهیه فلافل
برای تهیه فلافل نخود رو باید خیس بدیم. خیس خوردن نخود کمی طول میکشه، ولی اگر به نخود در حال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردنش نصف میشه و در عرض دو سه ساعت نخود آب رو به خودش جذ میکنه. برای همه حبوبات میشه از این رو استفاده کرد. اینو واسه وقتایی گفتم که عجلع داریم و از قبل فکرشو نکردیم. راحتترین راه اینه که بعد از خیس خوردن نخود، اون رو به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همون مخلوط کن بریزیم و خلاص.
ولی اگر در دسترستون نبود مبتونین نخود رو چرخ کنین و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز بدین. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد رو له کنیم. بعد از میکس کردن، آرد رو اضافه میکنیم. تخم مرغ رو هم به مواد اضافه میکنیم و مواد رو خوب ورز میدیم.بعد هم به شکل توپ در میاریم و در روغن سرخ میکنیم.
فوت و فن های پخت فلافل
بعضی ها تخم مرغ رو به فلافل اضافه نمیکنن و به تهیه اون تا همین مرحله بسنده میکنن ولی تخم مرغ باعث شکیل شدن فلافل میشه و به اون زیبایی میده. همچنین از خشک شدنش جلوگیری میکنه. ولی باز انتخاب با خودتونه.
نکته دیگه در مورد فلافل اینه که متاسفانه فلافل رو باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیبا تر بشه و هم یکدست پخته بشه. ولی میتونین در انتها با حوله مخصوص روغنش رو بگیرید.
ادویه هایی که در بالا گفته شد، ادویه های اصلی فلافل هستن و پیشنهادم اینه که حتما از همشون در فلافلتون استفاده کنین تا طعم عالی رو که شایستش هست بگیره.