دوستان کدبانوی حرفه ای در استانبولی پلو

میشه بگین چجوری درست میکنین دقیقا
من هروقت درست میکنم بد رنگ میشه یا پیازش معلومه
نمیدونم چقدر سرخش کنم که مشخص نشه یا رب چقدر بزنم
میشه بیاین راهنمایی کنین

توروخدا :disappointed_relieved::cry:

من پیاز نمیریزم. رب هم نمیزنم. گوجه رنده میکنم با زرد چوبه سرخ میکنم میریزم توش

نهههه
جدی :grimacing:
:see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

سلیقه ایه دیگه
هرکسی یه مدلی میپزه

اره اره
نشنیده بودم بدونه پیاز :innocent:

وای ازاده عکستو میبینیم حس میکنم الان منفجر میشی

یه ماه و نیم دیگه منفجر میشم
:see_no_evil:

1 Like

من استانبولی دوست ندارم :joy:

محیا جونم برات تو تلگرام فرستادم هم ساده شو هم با مرغ

1 Like

دستت طلا دخملی

1 Like

ای جان
خدانکنه منفجربشی

خب پیاز معلوم بشه بده مگه :see_no_evil:
منم پیاز رو درحد طلایی شدن سرخ میکنم
بعدم ک گوجه رنده شده میریزم با سیر با رب و ادویه کاری
برنج رو میریزم توش
وقتی جوشید سیب زمینی نگینی شده میریزم :yum:

1 Like

نه یا انگار نپخته میشه یا میسوزه خخخ
این سری رنده کردم پیازمو که یکدست بشه
بنظرم خیلی خوب شد

1 Like

عزیزم من پیاز رو رنده میکنم سرخ میکنم سیب زمینی نگینی میکنم با پیاز تفت میدم بعد گوجه رنده میکنم و ی قاشقم رب میریزم خوب تفت میدم تا رنگش قرمز بشه. بعد برنح رو میریزم و ی پیمانه بیشتر از برتجم اب میریزم بعد یکم جوش و تبخیر اب دمکن میذارم

2 Likes

من كلا نميپزم چون شوهرم برنج نميخوره :blush:

1 Like

ای بابا پس چی ميخوره؟

1 Like

نون ميخوره
غذاهاي نوني
من از شوهرم بهونه گير تر ، اون از من مشكل پسند تر …

سخت میشه اینجوری مریم،من خودم نميخورم هر چي ولي شوهرم خداروشکر خوش غذاست وگرنه پدرم درميومد

1 Like

شوهرم وقتي دارم غذا درست ميكنم 1 نقي ميزنه ولي سفره كه پهن بشه ميخوره شكايت نميكنه.
حالا ببين من چه شرايط سختي دارم. از بين غذا ها 1 سري را من دوست ندارم 1 سري را همسرم دوست نداره 1 سري را نميشه پخت و نگه داشت واسه فردا و بايد همون موقع خورد خلاصه گزينه هاي روي ميزم حسابي كمه :wink:

مسئولیت محتوای ارسال شده بر عهده شخص منتشر کننده است و مامی‌گپ هیچگونه مسئولیتی در قبال مطالب ارسالی کاربران ندارد.