سریال پدر این روزا افتاده ورد زبون همه. این سریال رو شبکه دو هر شب ساعت ۲۱:۳۰ نشون میده. دوستان نظرتون درمورد این سریال چیه؟؟؟؟بنظرتون زیادی تخیلی نیست؟؟؟زیادی این فیلم رو شورش کردن جوری ساختن که با واقعیت فاصله گرفته؟ تازه میگن اخر فیلم حامد زنده میشه
سریـــــال پـــــــدر
قسمت دیشبش که خیلی غمگین بوده
بسم الله دیشب حامد مرد چطور زنده میشه
نمیدونم والله. میگن چون قیافه قابل تشخیص نبوده احتمالا اشتب شده.از فیلمهای ایرانی همه چی برمیاد . اون ازسریال تنهایی لیلا اینم از این لیلا. نمیدونم چرا مرگ شوهر تو فیلم های ایرانی اینقدر باب شده
سریال های ایرانین دیگه😉
کلا تو سریالا یا عروسیه یا عزا
من تو اینستا دیدم دختره حامله اس
زایمانم کرد تموم شد عزیزم
الله اکبر تو یه هفته چه اتفاقایی افتاد
من منظورم از نظر دادن درمورد این فیلم نظر در رابطه با اخلاق و اعتقادات و نوع زندگی حامد و لیلا و خانواده هاشون هست شما جور دیگه برداشت کردید و جواب میدید
من ترجیح میدم نگاش نکنم . جون فیلم کاملا غمگین و افسرده ای هست .
و ما مردم ایران ب اندازه کافی افسردگی برا خورمون درست میکنیم چ برسه بشینیم این جور فیلمارو ببینیم
همینو بگو!من کلا سریال نگا نميکنم برنامه های شبکه پویا رو میبینم
وای دقیقا
همه امید زندگی آدمو از بین میبرن
همش ناخودآگاه خودم رو جای اون فرض میکنم
کاش زنده بشه
هرچند تخیلیِ
وای نوشین روبیکا کارتوناش خیلی خوبن
فقد کارتن بینید:joy:سریالا همشون مثل همن:joy:
من که فقد کارتونای روبیکارو میبینم:heart_eyes:
سريال پدر اون قسمتي كه حامد مرد و خانمش زاييد حالم را خراب كرد كلي گريه كردم . يكي از بستگانمون هم اينجوري شد . خيلي ناراحت شدم و دعا كردم اگر به مرگ باشه من اگر شده 1 ثانيه زودتر از همسرم بميرم چون به هيچ وجه طاقت دوريش را ندارم
يادمه سر فيلم تنهايي ليلا همه بهم ميگفتند تو شبيه ليلايي و شوهرت دور از جون شبيه محمد. آخه شوهرم از اين بچه مثبت هاي حزب اللهيه و من كلا نقطه مقابل ايشون اما امان از عشق
چه جالب
الهییی عزیزم
ان شاءالله تا آخر عمر باهم و سلامت زندگی کنید
ممنون از دعاي خيرتون
همچنين شما و همسرتون
شوهرم با اخلاق خوبش خيلي چيزا به من ياد داد و منم ديگه اون ادم سابق نيستم و به كل رفتارم تغيير كرده و شيطنتام كم شده