سلام
من ۳ماهه زایمان کردم و ترشحاتم خیلی زیاده و رنگش سبزه البته یکی دو هفته س ک اینطور شدم و بعد از زایمان هم در این دوهفته نزدیکی رو شروع کردیم که خیلی خیلی دردناک بود و سری اول کمی خونریزی کردم و ترشحاتم هم بعد نزدیکی شروع شد
و الانم دو سه روزه ک کمرم خیلی درد میکنه طوری ک وقتی بلند میشم راه برم کمرمو خم میکنم آیا بخاطر نزدیکیه یا اینکه هنوز پریود نشدم یا علت دیگه ای داره؟
عزیزم ترشحات سبز رنگ یکی ازنشانه های عفونته بهتره بریددکتر که ازنزدیک معاینه بشید کمردردم میتونه بااین اوضاعی که گفتید علامت عفونت باشه .
خیلی ممنون عزیزم
اتفاقا میخواستم برم دکتر ولی با بچه یکم سختم بود
بازم ممنون
هرجورشده برو گلی قبل اینکه زیادتربشه
حتما, بازم ممنون از توجهت
خواهش عزیزم وظیفه اس
این دردا بخاطر عفونتیه که داری عزیزم حتما رفتی دکتر بگو نزدیکی داشتی تا برای همسرتم دارو تجویز کنه چون صددرصد عفونت به اونم انتقال دادی که هر دوتا درمان شین اگه شما درمان بشی شوهرت هنوز عفونت داشته باشه دوباره بهت انتقال میده
خیلی ممنون عزیزم بخاطر توجهت
خواهش میکنم عزیزم
عزیزم دوستان درست فرمودن باید حتما به پزشک مراجعه کنید تا نوع عفونت تشخیص داده بشه و درمان مناسبی رو در پیش بگیرید. همون طور که سمیرا جان فرمودن همسرتون هم باید درمان بشن
باتشکر فراوان از شما سرکار خانم حکیمی و دوستان گلم
خواهش میکنم عزیزم
گپهای این سالن به صورت خودکار پس از گذشت 5 روز از آخرین پاسخ بسته میشن، بعد از اون ارسال پاسخ جدید دیگه مجاز نیست. اگه میخواید راجع به همین موضوع صحبتی داشته باشین، میبایست گپ جدیدی رو آغاز کنین.