دوستان اگر کسی از این قبیل عکس نوشته ها داره بفرسته تا بقیه هم استفاده کنن
عالیه ممنون عزیزم
همش تقریبا درست بود فقط مو فرفری رو قبول ندارم. یه عالمه مو فرفری دو برم هست که اصلا خلاقیت ندارن
عزیزم برای همه که صدق نمیکنه
اخه الان هر کی موهاش فره میاد میگه راسته من خیلی خلاقم. به نظرم خلاقیت ذاتی و ارثی میشه و این که چقد بشه تو دوران کودکی اونو پرورش داد
بیشتر هنرمندا موهاشون فرفریه دیگه:laughing:
اونام که موهاشون فر نیس میرن فر میکنن. بهش میگن تریپ هنری. بیشترم دانشجوهای هنر اینکارو میکنن
الگو برداری کردن
عزیزدلم اینکه میگن دست چپا باهوشن یعنی اینکه دست راستها خنگن؟؟؟؟نه فدات شم طبق ازمایشاتی که بدست اومده میگن بیشتر دست چپها از ضریب هوشی بالایی برخوردان اما منظورش این نیست که همه دست چپا باهوشن من دست چپ دیدم از خنگ خنگتره. دست راست هم دیدم که نخبه بوده. این فرضیات هست که بیان میشه اصل اینکه خودمونو چطور تقویت کنیم تا برتر باشیم.
اسما جون اولين عكس را كه ديدم به همسرم 1 پيام رمانتيك دادم. آخه ديشب من رفتم ارايشگاه تا 10 شب اونجا بودم داشتم موهامو رنگ ميكردم. عصرشم با دوستم بيرون بودم. وقتي از خونه ميرفتم بيرون لباس هاي روي بند اپارتمانيم را جمع نكرده بودم. ظرفهاي ناهار خودمم نشسته بودم و ازخونه اومده بودم بيون. شوهرم كه شب برگشته بود خونه لباس هارا جمع و تا كرده بود و همه ظرفها را شسته بود. آخي راست ميگي …
آزاده جون من موهام فرفریه
نمیخوام از خودم تعریف کنم اما دقیقا با هر کس برخورد داشتم اشاره کردنک خلاقیتم بالاست،،،البته صحبتتوقبول دارم که هر ویژگی رو میشه پرورش داد اما باور کن من زیاد دیدم و برخورد داشتم یه عده اصلا هیچی تو کتشون نمیره گاهی من میمونم که خدایا این چرا اینقد گیراییش پایینه
اما ضمن احترام ب همه مو لخت های گل و عزیز
مو فرفریا خلاقن گلم و من به عینه به کرات دیدم
نمونش خودم عزیزم
الهی عزیزم
ان شاالله خوشبخت باشید مریم جونی
اینکه شما خلاقی رو نمیشه تعمیم داد که کل مو فرفریا خلاقن
خب منم موهام لخته و خلاقیتم میگن که زیاده میشه گفت همه مو لخت ها خلاقن؟
این که طرف هیچی تو کتش نمیره با این که قدرت خلاقیت داره خیلی فرق داره. خیلی از هنریا سمت چپ مغزشون فعال نیس. و خیلی از دکتر مهندسا سمت راست مغزشون کمتر فعاله. بستگی داره شما تو کدوم زمینه خلاقی و خلاقیتتو به چه کسی میخوای انتقال بدی.
من فقط گفتم کلی آدم مو فر فری اطرافم دیدم که اصلا خلاق نیستن نگفتم باهوش نیستن یا خنگن. اتفاقا خیلی هم هوش خوبی دارن
عزیزم اینکه گفتم تو کتشون نمیره منظورم دریافت هاییه که با خلاقیت در ارتباطه منظورم گیرایی و هوششون نبود
خلاصه گفتم گلم حوصله توضیح دادن نداشتم
درسته گلم اصلا نمیشه تعمیم داد
اما تحقیقه دیگه،،محققای عزیز انجامش دادن ب این نتیجه رسیدن
محقق هستن دیگه از سر بیکاری روی موی فر و لخت تحقیق میکنن
فداي محبتت خانوووم گل
گپهای این سالن به صورت خودکار پس از گذشت 5 روز از آخرین پاسخ بسته میشن، بعد از اون ارسال پاسخ جدید دیگه مجاز نیست. اگه میخواید راجع به همین موضوع صحبتی داشته باشین، میبایست گپ جدیدی رو آغاز کنین.