دوستان ما الان تقریبادوسه هفته هس اومدیم یه خونه دیگه وخونه قبلیوطبق قراردادنامه خالی کردیم الان صاحب خونه قبلی بایدپول رهن ماروبده 19تومن میگه 15اذرمیتونه پول رهنوبده ومیگه کلیدخونشوبدیم همسرم میگه تاپولمونگیرم کلیدونمیدم قرارگذاشتن باهم حرف بزنن شوهرم رفت یه ساعت بعدش اومدگفت درگیری داشتیم واین حرفاکلیدوندادیه چک 15تومنی هم صاحب خونه قبلاداده بودبهش ک برداره شوهرم گفت چکشم بهش دادم گفتم چرااینکاروکردی گفت اگه پول نباشه توحسابش میتونم گردن کیوبگیرم هیچی دیگه الان دوطرف هیچجوره رازی نمیشن شوهرم میگه من میرم شنبه دادگاه شکایت میکنم ازش بچهااون یاروگفته بودخونه منوخراب کردین ودرودیواراش خط افتاده بوددرصورتی ک همونجوربودازاول ب نظرتون ممکنه اونم بتونه شکایت کنه ودرگیری شکایت واینچیزابشیم بخداانقدرعصابم خورده واسترس دارم ک حدنداره کسی مشکل منوداشته شوهرمم ازاین ادمای غدودعواییه استرس بیشترم بخاطراینه ک دعواراه بیفته
نه بابا نمیتونه
شما چرا قبل اینکه پولو بگیرین بلند شدین میخاد زرنگ بازی دربیاره چرا چکشو دادین میتونستین از چک کاری کنین حداقل شاید اینطوری نتونین ثابت کنید بزنه زیرش بگه گرفتن پولو
نه قراردادنامه داریم شوهرم گفت بااون میتونم پولموبگیرم شکایت کنم ازش کلیدخونش دستمونه گفت بدین من 15پولتونومیدم ک شوهرگفت اول پولومیگیرم بعدکلیدتحویل میدم اونم راضی نشد بعدشم الکی ک نیس بگه پولوگرفتن رسیدپولی ک گرفتیموبایدنشون بده
وای این کارا خیلی دوندگی داره اخرشم هیچی
چک بدرد نمیخوره عزیزم
والاخیلی میترسم استرس گرفتم
ما با همین چک کلاه گشادی سرمون رفت
اره شوهرمم گفت گفت پول نباشه کلام پس معرکه هس پسش داد
اره خب اینم حرفیه ولی به امید کلید نباشید میتونه قفلو عوض کنه
چک میده بهت بعد ازت امضا میگیره ک پولتو پس داده هیچی هم تو حسابش نباشه دستت ب هیچی بند نیست و دوندگی داره
ما شریک شوهرم اینجوری سرمون کلاه گذاشت
نمیدونم چیکارکنم دارم دیوونه میشم
ی اجاره نشین براش پیدا کنید پولتونو از اجاره نشین بگیرید
ازش شکایت کنید برگه ای چیزی بفرستن درخونش تا شاید بترسه
کلیدم بدین بهش وسلام البته با اجازه صاحب خونه
شوهرم میگم انقدرلجبازه وغدک هیچجوره کنارنمیادمیگه نده بیچارش میکنم
سعی کن ب شکایت نکشه
خودتون خیلی دوندگی دارید
گفتم بهش بگوازت شکایت میکنم گفت چرابگمش میرم شکایت میکنم پدرشودرمیارم