دوستان دکتر و فرودگاه تا هفته چند اجازه پرواز با هواپیما میدن؟
گمونم سه ماه دوم
چه کم دقیقا هفته شو نمیدونین
عزیزم تا ماه هفتم تقریبا بدون مجوز پزشک متخصص می تونی بپری.ولی از هفتم به بعد حتماباید برگه ی مجوز پزشک زنان همراهت باشه.
عزیزم فقط ماه اخر ایراد میگرن. من خودم از اول بارداری با پرواز سفر کردم فقط ماه نهم اجازه نداشتم
مرسی عزیزم از راهنماییت❤️
مرسی عزیزم از راهنماییت فقط با کدوم ایرلاین میرفتید
من باهمشون اکثرا پرواز کردم اما از،زاگرس و آسمان اصلا راضی نبودم چون یکبار نشد که تاخیر نداشته باشه
اون که طبیعیه😁همین که گیر نمیدن. چون شرایطم طوریه دکترم تو شهر خودمونه باید رفت و امد کنم میخوام بدونم تا کی میشه رفت مرسی عزیزم
حقیقتش چون من چادری بودم خیلی مشخص نمیشد باردارم برای همین اصلا متوجه نمیشدن. منم حرفی نمیزدم
پس بگو:grin:
دقیقا چون ببینن بارداری اجازه نمیدن
یاسی جان دکتر ها معمولا میگن سه ماه اول چون ریسک داره از پرواز استفاده نشه بهتره
سه دوم امن ترین ه
بعدش هم که شکمتون بیاد بالا به سلامتی ممکنه ببینن گیر بدن
عزیزم منم تا اوایل ماه هشت پرواز کردم. و چادریم نبودم. برای آخرین بارم نامه دکتر رو احتیاطن گرفتم ، ولی برگه ازم نمیخواستن.
اره سه ماهه اول بخاطر اشعه گیتا دکترم گفت نیا اما دوم و سوم دوس ندارم از شوهرم دور باشم مجبورم برم. اخه خیلی جوجه م فک نکنم مشخص بشه سن بارداریم بالاس نازبانو جان😁راستی بهتر شدید؟
خداروشکر همون تا ماه 8 غنیمته. مرسی عزیزم
قربونت گلم:kissing:
ان شالله براتون همه چی خوب پیش بره
بهترم عزیزم اما دکتر گفت همچنان استراحت باش
بعضی وقتها اندازه یه نقطه لک میبینم
ممنون عزیزم که پرسیدی
همچنین برای شما عزیزم. خوب خداروشکر که بهتری عزیزم. انشاا… که بهترم میشی:kissing_heart:
ممنون مهربونم
ان شالله