سلام سلام
يه دو روزه سوزش و خارش واژن دارم البته از بيرون
هفته ١٥ام بارداريم
هيچكس راهكار خانگي نداره اونم تو دوران بارداري
يه مدته بجاي دامن و لباس يه سره
همش ساپورت پوشيدم واسه همين اين شكلي شدم
منم این جوری شدم ولی بعدش حتی داخلیم شد رفتم دکتر دوتا پماد داخلی وخارجی داد خارجی استفاده کردم سه روز خداروشکر خوب شدم
ولی داخلی اولین روزم خوب بودم روزا بعدش سوزش وخارش گرفتم که عوارضشه واسه همین دیگه استفاده نکردم ولی بازم خداروشکر خارش داخلیم خوب شد
من تومدت درمانم شورت نپوشیدم اصلا توام مدتی نپوش بعدش فقط واسه بیرون وقتی شلوارمیپوشی شورت بپوش
سلام عزیزم، نمیدونم تو بارداری باید چکار کرد. ولی برای درمان عفونت بهتره شیرینی کم بخوری ماست و آب بخوری و حتما دکتر برو
ثریا گپ هات کم شده چرا
سر کار بودم میزنم باز
درمورد خارش و عفونت توی بارداری از روش های خانگی که دکترت پیشنهاد نداده استفاده نکن
مرسي عزيزم
پس حتما دكترو برم؟؟
اره عزیزم حتما برو چون مهمه ممکنه خارش داخلیم بشه زودتر بری بهتره
سلام عزیزم اگه خارش فقط قسمت بیرونیه یکم عسل طبیعی اگه داری بمال فوری خوب میکنه
منم باردارم فقط کافیه یه روز کامل شلوار و شورت پام باشه سریع سوزش میگیرم ولی عسل برای هر دردی درمونه
تو این چند روزماصلا شورت نپوش دامن بپوش حتما خودتو خشک نگه دار
ممنون عزيزم
عسل توي بارداري مشكلي نداره
شورت نپوش تو خونه یه لگن آب ولرم توش ۲۰ قطره یا بیشتر نسبت به سطح آب عصاره اسطوخودوس بریز روزی حداقل دوبار توش بشین و محل رو خشک نگه دار.
ولی طبق سفارش دوستان حتما دکتر هم برو تو بارداری درمان عفونت خیلی مهمه چون روی کیسه آب تاثیر داره و خدایی نکرده میزنه سوراخش میکنه.
ممنون عزيزم
حتما ميرم
گپهای این سالن به صورت خودکار پس از گذشت 5 روز از آخرین پاسخ بسته میشن، بعد از اون ارسال پاسخ جدید دیگه مجاز نیست. اگه میخواید راجع به همین موضوع صحبتی داشته باشین، میبایست گپ جدیدی رو آغاز کنین.