سلام دوستان،کسی میدونه هزینه آزمایشات قبل بارداری چقدره؟
بسته به تعداد ازمايشى كه دكتر داده فرق داره
مثلا من يه ازمايش كلى انجام دادم شد سصيد با دفترچه
ولى اكه تعداد ازمايشا كم باشه هزينش كمتر ميشه
آها مثلا نرمالش حدودی چقدر میشه؟
با دفترچه تامین اجتماعی:
ممنونم گلم
به نظرم تا صدو خورده اى حساب كن البته به جاش هم فرق داره مثلا تو ازمايشگاه هاى خصوصئ گرونتر ولى تو خيريه ها ارزونتر
قبل از ازمايش انجام دادن ميتونى برى ازمايشگاه بگى برات حساب كنن من هردفعه همين كارو ميكنم
متشکرم عزیزم
سلام دوست عزیزاگه بیمارستان تامین اجتماعی بری آزمایشگاش رایگان انجام میده.من شهرهاای بزرگ مث تهران رو نمیدونم اماتوشهرخودمون من همه ازمایشارو تو مرکز بهداشت انجام دادم کلا20تومن بیشترنشد
من اون روز دفترچم برگش تموم شده بود نمیدونستم ازاد رفتم همه چی نوشت بود بدون دفترچه ۴۳۰ ت شد.
از ابله تا فشار ویروس و قند تیروئید کلی بود خیلی بود طوری که اشنامون تو پذیرش دید گفت ماشالا هر چی بوده نوشته
دفترچه من تامین اجتماعی نیستش …یعنی واقعا مرکز بهداشت انجام میده خوب که اینطوری
اوووووه خیلی میشه اینطوری
با دفترچه ۳۵۰گمونم بشه
دفترچه سلامت و قبول نمیکنن ولی بجز سلامت هر چی باشه قبول نیکنن
حالا دولتی ها رو هم بپرس
باشه گلم ممنون
عزیزم مثلا آزمایش پاپ اسمیرتو برو بهداشت شهر یا محلتون واست انجام بدن،فک کنم با 10تا 15تومن انجام میدن،ولی من خودم چون اون موقع خبر نداشتم پاپ رو رفتم مطب نمونه برداشت بعد بردم آزمایشگاه خصوصی حدود صدو خورده ای شد با دفترچه تامین اجتماعی،وگرنه میرفتم همون بهداشت
بپرسین حتما…حالامن که راستش بارداریم ناخواسته بود ازمایش قبل بارداری نداشتم اماهمون هفته های اول فرستادبراازمایشای که برای بارداری لازمه4تاازمایش بود همشوتو مرکزبهداشت انجام دادم.انشاالله که بسلامتی وخوشی باشه
ممنون عزیییزم
عزيزم كدوم شهري
برو تو بيمارستان هاي علوم پزشكي هزينه هاش به طرز قابل توجهي كمتر از همه جاست حتي خيريه ها.
تو گوگل سرچ كن بيمارستان هاي علوم پزشكي …
"جاي خالي را با اسم شهرتون پر كن "
من واسه رشتم گلم
اخه همشری جونمی پس