سلام بچه ها.میشه نظر ردین میخوام کار خونگی شروع کنم.یه فکر کردم لواشک و رب انار و اینجور چیزا درست کنم.
یکی دیگه پسته پسته شور و زعفرونی خودم البته کاراشو بکنم بسته بندی کنم.
بنظرتون چه کاری بهتر.
دلم میخواد دستم بره تو جیب خودم یه کمکی باشم تو خونه.
ممنون میشم شما چه کاری پیشنهاد میدین
خب چن دیقه صبر میکردی
عزیزم منم خیلی دوس دارم یه کار خونگی رو شروع کنم باید درموردش تحقیق کنی ببینی خرج و دخلش میخونه یانه بعد بازار فروشش چطوره و تو اون جایی که زندگی میکنی میتونه فروشش خوب باشه یانه
خواهر طرف گپ زده رابطه از پشت ۴۰۰ نفر جواب دادن حالا من سوال پرسیدم هیشکی جواب نداده
واقعا نمیدونم.خسته شدم دلم میخواد دستمتو جیب خودم باشه
سلام دوستم.
انجام بده چند تاشو ببین کدوم فروشش بهتره و سود داره برات
حاجی صبر کن خب یک ربعه گپ زدی
اگه آشنا داری که برات بفروشه،یا میتونی مشتری پیدا کنی از هر چیزی میتونی درآمد کسب کنی
نمیدونم بخدا حیرونم
رابطه از پشت کجاست؟ عاخخخ از دست دادمش
میخوام پیج بزنم اشنا خاصی ندارم واقعا
حتما میخوای خوراکی جات باشه؟ اخه شاید تو این اوضاع مثلا کسی لواشک خونگی نخره.
با چند نفر که تو این کار هستن مشورت کن ببین سودش خوبه اصلا ارزش داره یا نه.
نه هر کاری نمیدونم واقعا چکاری و شروع کنم
هر کاری بتونم یه کم کمک خرج باشه
چه توانایی هایی داری؟
خواهرجون مشکل اصلی همین فروشش هست وگرنه خیلیامون دوست داریم به این شکل کسب درآمد کنیم
ولی بعضیا اعتماد به نفس خوبی دارن همینطور سر و زبوندار،میرن مغازه های محل و واسه خودشون مشتری پیدا میکنن
یه خانمه بود مادر یکی از همکلاسیهای پسرم تو فرهنگسرا،به همه مادرا تبلیغ محصولاتشو میکرد،انواع سبزی،و بادمجان سرخ شده،ترشی،مربا…،خودم چن بار سفارش دادم واقعا تمیز و خوشمزه بودن
ای خواهر بی هنرم
راست میگی شاید واقعا یه جنمی میخواد
تواین شرایط عزیزم فک نکنم کسی خانگی چیزی سفارش بده بازم از تبلیغات مجازی داشته باش بهتره الان خودم بخام چیزی بگیرم ترجیح میدم بسته بندی باشه تا خونگی قبلا چرا خانگی میگرفتم اتفاقا یه خانوم بود توتلگرام گروه داشت مشتریاشم زیاد بودن ولی الان بخاطرکرونا یاخودم درست میکنم یاهم بسته بندی شرکتی میگیرم