اره خیلی شبه بود بنظرمن انگار داشتی یه آدم بالغ یا به ربات هوشمند مثال میزدی که بهش برنامه میدن کجا بره کجا نره
اگه شوهرت یا دوستاش ناقل باشن به یکی دیگه بدن چی واقعا طرزفکرت عجیبه من حرفی ندارم براگفتن
سلام عزیزم امیدوارم سفرتان بی خطر باشه
ولی علاوه بر کرونا الان مشهد هم هواش خیلی سرده و با توجه به اینکه فقط داخل صحن ها راه میدن و شما هم بچه کوچک دارید یه کم میترسم که مریض بشید خدای نکرده
کاش سه چهار ماه دیگه هم صبر می کردید اقلا هوا گرم تر میشد
ریپ نکن حوصله. بحث ندارم هرکی طرز فکر خودشو داره و به خودش مربوطه .من نظر نخاستم
وا …اگه ناقل بودن که به همه اطرافیانشون داده بودن .هیچکسی خداراشکر طوریش نشد.اینهمه زائر رفتن کربلا یه نفر تو کربلا کرونا نگرفت…طرز فکر توام جا برا حرف زدن نمیزاره وقتی من دارم از اهل بیت میگمتو استیکر خنده میزاری انگار جوک خوندی …احترام بهشون نمیزاری لااقل بی ادبی هم نکن
دل بپوسه بخدا از کرونا گرفتن خیلی بهتره. من مشهدی ام از اول کرونا تا الان بحدا حرم نرفتم. من ک عادت داشتم ماهی حداقل دوبار برم یکساله نرفتم. اگه همه رعایت میکردن تا الان هزار بار تموم شده بود.
بی ادبی نکردم به اهل بیت ازحرفتون خندم گرفت خودتونم متوجه شدین خنده داره حذفش کردی بعضی حرفای عجیبو به پای اهل بیت ندارین که اگه تواین شرایط خودشونم بودن همچین نظری که امثال شماها دارن نداشتن
نظرندادم خندیدم فقط خودتون پرسیدن علتشو منم گفتم
هوا خیلی سرده. مشهد از تهران به نظرم سردتره که. بهتر بود میزاشتی تابستون . تکلیف کرونا هم معلوم میشد.
اره خیلی سرده یخ میزنی میری بیرون مخصوصا شب
گپهای این سالن به صورت خودکار پس از گذشت 15 روز از آخرین پاسخ بسته میشن، بعد از اون ارسال پاسخ جدید دیگه مجاز نیست. اگه میخواید راجع به همین موضوع صحبتی داشته باشین، میبایست گپ جدیدی رو آغاز کنین.