حال داریا
عالین ولی خیلیاشونو بلدنیستم
اینوخودت درست کردی محیا
نه
یکی توو تلگرام فرستاد برام الان
منم
میزنیم توو نت دستور پیدامیشه
اره تواپارات بزن شاید تصویریش دراومد
من اصن کامل ندیدم لیستشو ولی گفتم شاید ب درد بخوره
اتفاقا سر دسته ادمای خسته ام
اره خوب بود ولی یک جانوشته بودناهار تخم مرغ ابپز
وای وای
منم یه لیست دارم
میزارم بچه ها
بذار بذار
شنبه:
چلو گوشت ـ زرشک پلو با مرغ ـ خورشت قیمه ـ خورش سبزی ـخورش بامیه ـ خورش قیمه بادمجان ـ گوشت چرخ کرده و گوجه با نون-خورش کدو
یکشنبه :
کتلت ـ لوبیا پلو ـ کلم پلو ـ عدس پلو با گوشت چرخ کرده ـ خورش کنگرـ گوشت قل قلی ـ لوبیا پلو چشم بلبلی با تن ماهی-پلو شوید سیب زمینی-دم پخت گوجه
دوشنبه:
خورش بادمجان ـ خورش کرفس ـ خورش آلو ـ کوکو سیب زمینی ـ خورش کدو با گوشت ـ دلمه کلم ـ کشک بادمجون-ماش پلو با گوشت قل قلی-سبزی پلو با ماهی
سه شنبه :
آلبالو پلو ـ استامبولی با گوشت تیکه ـ کوکو سبزی ـزرشک پلو با مرغ ـ سالاد ماکارانی ـ دلمه سبزیجات) فلفل دلمه ایی و گوجه( ـ میرزا قاسمی ـ خوراک مرغ با نون-ماکارانی-آش ترخینه-میگو پلو،میگو سوخاری
چهارشنبه:
ته چین مرغ ـ لازانیا ـ سبزی پلو با ماهی ـ تن ماهی ـ باقالی پلو با ماهیچه ـ آبگوشت ـ خوراک قارچ ـ مخلوط مرصع پلو با مرغ ـ کباب تابه با سبزیجات-سوپ شیر،جو،ورمیشل
پنج شنبه:
قرمه لری مرغ ـ شامی کباب ـ کباب تابه گوشت ـ املت فرانسوی ـ سالاد الویه ـ تاس کباب ـ مخلوط سیب زمینی سوسیس ـ خورش فسنجون ـ بوقلمون و زرشک پلو-کباب تابه-جوجه کباب تابه ایی
جمعه:
کباب کوبیده ـ جوجه کباب ـ کباب کوبیده ـجگر کباب ـ ساندویچ جگر ـ دلمه برگ ـ باقالی پلو با گوشت ـ زیره پلو با گوشت- کباب کوبیده-جوجه کباب-ساندویچ زبان
عاااالی
فدای تو عزیزم
ان شاالله کاربردی باشه
من همه رو بلدم اگه نیاز بود بگید توضیح میدم
ممنونم
خورش کنگر چیه
کنگر یهسبزی کوهیه. باهاش خورش درست میکنن. مثل خورش کرفس میشه
نشنیدی میگن طرف کنگر خورده، لنگر انداخته
من همه شو درست کردم به جز قیمه لری
چجوریه؟