سلام
تازگیا لثه ی فک پایینم یه جوری میشه انگار غش میره از توو و تهش باعث حساس شدن ریه ام میشه و سرفه میکنم
خیلیم توو مخیه این حالت
کسی اطلاعاتی نداره درموردش!!!
این چه دردیه
ببخشید غش رفتن لثه یعنی چی ؟؟؟؟
والا خودمم نمیدونم
اسم بهتری نتونستم بذارم رووش
لثه هام یه مدلی میشن که مستعد سرفه میشم یا باید حرف نزنم
مشکل عفونت لثه و اینا نیستا
@Asmaaslani
@MohamadMahdi
با نفس کشیدن لثه ام غش میره
خخخخخ خب حتمن زیاد میحرفی ناقلا این مدلیشو تا حالا نشنیده بودم دو روز روزه سکوت بگیر خوب خوب میشی
عصب دندون نیست؟؟؟؟ رفتی دکتر شما؟!
منم نفهمیدم
محیا بیشتر توضیح بده
لثه باد کرده؟ خونریزی داره؟ درد میکنه؟ یعنی چی آخه غش میره؟
اما کلی بهت بگم که تو دوران بارداری لثه ها حساس میشن. من که نخ دندون دیگه نمیزنم دهنم پر خون میشه. فعلا به مسواک اکتفا کردم
فکر کنم قش رفته به زبکن محلیشون هست چون منم واقعا هنگ کردم تا خوندم
منظورشون از غش رفتن همون ضعف رفتن هست
با یه دکتر دندان پزشک صحبت کن ببین دلیلش چیه
تا حالا نشنیدم همچین چیزی
چ همه هم تاییدت کردن
نه بابا ساکتم من
اره همون ضعف
فکرم کلمه بهتری پیدانکرد
نه مادر
زبون محلی کجابود
کلمه پیدانمیکردم
نه مشکلی نداره لثم
ولی همون ضعف و غشه
چبدونم والا
شاید ب قول تو بخاطر بارداریه
عصب که از درد ادم میوفته کف زمین
عزیزم به خاطر بارداریه، چون لثه ها ملتهب و حساس میشن تو این دوران
سعی کنید تغذیه سالمی داشته باشید و میوه ها و سبزیجات ، غلات کامل و لبنیات را در رژِم خود بگنجانید. مانند شیر که یکی از بهترین غذاها در دوران بارداری هم برای شما و هم برای جنین محسوب می شود.
-
اگر در محیطی گرم و مرطوب زندگی می کنید،به اندازه کافی آب بخورید، حداقل دو الی سه لیتر در روز. نوشابه و نوشیدنی های کافئین دار را حذف کنید.
-
مصرف شکلات و دیگر محصولات قندی را کاهش دهید، چون می توانند احتمال دندان درد را افزایش دهند.
-
در روز سه بار دندان های خود را مسواک بزنید. از خمیر دندان با کیفیتی استفاده کنید.
-
ویتامین ث و کلسیم را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. چون باعث می شوند لثه های شما سالم بمانند.
-
به هیج وجه سیگار نکشید، چون نه تنها باعث خراب شدن دندان هایتان می شود، بلکه به جنین نیز آسیب می رساند.
-
از نخ دندان استفاده کنید. میتوانید آموزش کشیدن صحیح نخ دندان را از اینترنت یاد بگیرید.
آخه گفتی غش میره گفتم شاید شدیده که خودت هم غش میکنی میافتی زمین
نه عزیزم شوخی کردم