با چی مزه دارش میکنید
درش میبندین یا ن و…
اهم اهم کبابی یا سرخ؟
اول توی ابلیمو میزارم بعدش میزارم توی ادر سوخاری سرخش میکنم خیلیییییی خوشمزه میسه
هر دو بگو
مرسی
البته اونجا را بد نوشتم با ارد سوخاری میپوشونمش توی اردم خودم کمی نمک،فلیفل،ادویه میزنم که خوشمزه بشه بعدم با روغن سرخ میکنم خیلی خوب میشه
عالیه
کبابی ، سبزی ماهی خورد میکنم با سیر و رب گوجه و رب انار و فلفل و نمک و ادویه قاطی میکنم بعد ماهی داخلشو نمک میزنم و اینو داخلش پخش میکنم حالا سرخ ماهی رو نمک میزنم و سیر میزنم و اب لیمو میزارم توی اشپال یکساعت قبل سرخ کردن ک کامل ابلیموش خشک بشه بعد میزنم تو ی ارد و زرد چوبه میتکونم و سرخ میکنم عالی میشن اگ اون حشو ی بالارو بلد نیستی کامل توضیح میدم واست یه غذای خوزستانیه عالیه
حشو رو درست میکنم
سبزی ماهی ، تمر هندی ، نمک و فلفل
بعد داخل ماهی که از قبل توی مواد بوده( نمک و فلفل ، آبلیمو ،سیر ، روغن زیتون) میزارمش و میتونی یا فویل بپیچونی زیر ذغال بزاری یا اینکه توی فر بزار که عالی میشه .
اول نمک بعد زردچوبه بعد ادویه ماهی بعد فلفل بعد پودرسیر میزارم ی ساعت میمونه قشنگم با دستت روش بمالون ک تو خورد ماهی بره بعدش تو اردی ک زردچوبه و فلفل و ادویه ماهی وپودرسیر بزن و سرخ کن اوکی میشه
مرسی
شمالی ای؟
اول که تو آبلیمو و نمک و فلفل و سیر و اینا یک روز میخوابونم بعد میزارم تو پودر سوخاری با روغن زیاد سرخ میکنم
بعضی وقتا هم ماست و آرد و زعفرون و نمک و آبلیمو رو میکس میکنم میزارم توش بعد سرخ میکنم
بعضی وقتا دیگه ماهی درسترو با آبلیمو و پیاز و سیر و فلفل و اینا میخوابونم تو مواد بعد برش میدارم روشو تخم مرغ میزنم فویل پیچ میکنم میزارم تو فر
من قبلا یکی گفت بذاری تو ارد میسوزه دیگ منم نزدم
چ خوب مرسی
تو پیاز و ابلیمو مرینت میکنم
بعد نیم ساعت ارد و زردچوبه فلفل سیاه ادویه ماهی میزنم بهش توی روغن شناور سرخ میکنم
درشم نمیبندم
مرسی گلی
عزیزم این غذای خوزستانی
ما از ماهی محلی همینجا جنوب استفاده میکنیم
و برای مزه دار شدن و رفع بوی ماهی فقط نمک فراون میزنیم اونم به مدت چند ساعت
بعد میشوریم برای کباب حشو میزنیم
برای سرخ کردن تو آرد و زردچوبه و ادویه ماهی میزنیم و تو روغن داغ سرخ میکنیم