سلام،شبتون بخیر
ببخشید میخواستم بدونم وقتی دست با منی برخورد میکنه،بعداز یک ساعت هم دست در هوای آزاد بوده و دست خشک شده باشد و بعدش دسشویی بری و دستت به خودت بخوره باعث بارداری میشه؟؟
سلام نه عزیزم اسپرم دوامش تا ۷۲ساعت هست منتها نه تو محیط خشک و اینجوری که شما میگید
یعنی وقتی دست با منی برخورد میکنه بعدش تو هوا و کلا دست به لباسو،فرمونو در ماشینو اینا برخورد داشته باشه وقتی بری دسشویی دستت به خودت بخوره باعث بارداری نمیشه؟؟
نه عزیزم نمیشه
یکی 5روز پیش براش همچین اتفاقی افتاده با اینکه یه ذره از منی با دستش برخورد داشته،نزدیک یک ساعت هم دستش به فرمون بوده،وقتی رسیده خونه دستشو با آب تمیز نکرده رفته دسشویی دستشو به خودش زده،الان پنچ روز یه ذره حالت تهوع داره زیر دلشو نافش تیر میکشه اینا علائم بارداری نیست؟؟
خواهش میکنم اگ کسی میدونه لطفا جواب بدید
خیلی ها از استرس اینجوری میشن
تازه علائم پریود و بارداری شبیه به هم هست
نه عزيزم باردار نيست
اما يه موردي اينكه وقتي ميخوايد بريد دستشويي و قراره دست به خودتون بذاريد حتما قبلش دستاتون را بشوريد.
سلام عزیزم
نمونههای اسپرم در محیط استریل تا چندین ساعت دوام میآورند اما قابلیت باروری آنها بعد از 60 دقیقه از بین میرود. اسپرمهایی که در هوای اتاق، روی پارچه یا مکان دیگری باقی میمانند تحرک خود را به سرعت از دست میدهند و به محض خشک شدن مایع منی، اسپرم میمیرد.
علائمی که دوست شما داشتن به علت استرس هست، همون طور که آزاده جان فرمودن علائم قاعدگی و بارداری بسیار به هم شبیه هستن. نگران نباشید.
عجب سوالایی
من تا پیام اول رو خوندم شک کردم که این سوال ی خانم باشه. والله عجیبه این سوالا
چرا مدام رو تکرار جمله هات سرکاریه نه😑
سرکاریه گیر اورده😂
اره منم شک کردم دیگه تا این حدددددددد
خدایاااااااااااا یه نگااااا
اینقدبدبین نباشین
اخه هر چی میخوام خودمو قانع کنم با اون سوالش نمیشه