من دیروز سونو انجام دادم دکتر گفت وزن نوزادم نصبت به ۲۹ هفته که باید ۱۳۰۰ خورده ای باشه کمه ۱۲۵۰گرمه خیلی نگرانم که چرا بچم رشدش کمه میشه بگین چیکار کنم وزن نی نیم بیشتر بشه😔 بچمم سرش بالاست پاهاش پایین کامل چرخیده خیلی نگرانم از دیروز دپرس شدم😔
عزیزم نگران نباشید در ماه آخر جنین وزن میگیره. تا هفته 36 امکان چرخش جنین هست.
سلام سمیرا جان
خودتو ناراحت نکن واسترسم نداشته باش
سونوتو ببر پیش دکترت اون مولتی ویتامین برات مینویسه وبعضی دارو که خودشون میدونن
عزيزم نگران نباش عروسمون خيلي كمتر بود وزن بچش ميگن كباب و فندق و بستني واسه وزن گيري جنين خوبه اگه قند نداري بستني بخور
كباب و فندق هم خيلي خوبه اينارو تو غذاي روزانت بزار
آشنامون وزن جنینش گفتن کمه
دکتر برا خانومه شیرخشک گفته بود بخوره
بچه ش به دنیا اومد بالای 3کیلو بود
سلام خانوم حکیمی نمیدونین چی برا رشد جنین خوبه که بخورم؟
بعضي دكترا يه پودر ميدن ك ماه اخر اگه وزن جنين كم باشه مادر ميخوره اسمش ليدي ميل
اصلا نگراني نداره ولي دكتر تجويز ميكنه
سلام عزیزم دکتر برام مولتی ویتامین نوشته بود هر روز میخوردم چون وزنم بالا رفته بود خودمم قبلش اضافه وزن داشتم گفت یه روز در میان بخور چون قند هم دارم کلا غذام گفت کم کنم حالا موندم بخورم نخورم چیکار کنم
بوی کباب بهم میخوره حالم بد میشه با اینکه ۲۹ هفتمه ولی بازم تهوع دارم فندق میخورم ولی بستی بخاطر قندم نمیتونم
جواب سونوتو بردی واسه دکتر عزیزم؟
دکتر من هفته ای یکبار هست انقدرم تو اون روز مراجعه کننده داره وقت نمیزاره تا به سوالام جواب بده کلیم سر این مسئله حرص میخورم
خب پزشکتو عوض کن عزیزم
حالا این هفته که دکترم اومد ازش دوباره بپرسم
حليم و ابگوشت هم خوبه
صبحها حتما شير خرما بخور
دكترمن بهم گفت حتما روزي يه دونه تخم مرغ ابپز كنم فقط زردشو بخورم واسه وزن بچه خوبه
پزشک خوب تو شهرمون خیلی کمه یکیم هست که خیلی تعریف میکنن ولی مرد هست خجالت میکشم برم پیشش بعد من ۱۰ ساله دکترم همین بوده کارش خوبه ولی وقت نمیزاره
اره ازش بپرس
چون قند هم داري بايد مواظب باشي فعلا خرما و شير و مغزيجات رو بخور ان شالله ني ني وزنش زياد ميشه
تخم مرغ میخورم همیشه حلیم ابگوشتم نه همیشه ولی گاهی خوردم من ابم بخورم چاق میشم😐
تا نی نیم بدنیا بیاد من ۱۰۰ بار مردم زنده شدم😭
عب نداره عزيزم منم زود چاق ميشم ولي به قول دكتر ميگه الان به فكر بچه باش بعد از زايمان وقت هست براي كم كردن
دكتر منم همين طوره خيلي دير وقت ميده خيلي سخته يه چيزي كه ميشم ميمونم چكاركنم
اره عزيزم حق داري
چون استراحتي هم هستي زودتر وزن ميگيري
غصه نخور عزيزم تا سونوتو به دكترت نشون ندادي اصلا نگران نباش همينا رو ك گفتم اگه تونستي كم كم بخور ان شالله وزنش خوب ميشه