گفت غلظت خونم داری به قیافم نگا کرد گفت
چنتا دارو دست ساز داد ی شب در میان تزریق میکنم و… و عرق مخلوط داد بدم همسرم و خودمم البته عرق هامون جدا
هرکی رفته جواب گرفته واقعا ان شاء الله ک خوب غتشه
گفتم سقط میکنم و… گفتم باردار بشم مشکلی گفت باردار بشی بچه ات هیچی فایده نداره هیچی دیگه الان نمیدونم تاثیر داره یا ن گفت ی ماه مصرف کن بیا پیشم باز 500 پول دارو دست ساز دادم
ماما خونگی چیه!!!
عطاری منظورته
ماما خونگی دیگه چیه اخه؟ چطور اعتماد میکنی ؟
برو پیش یه متخصص خوب
ان شالله جواب بگیری ولی به نظرم پیش اینجور آدما نرو. طرف ۳۰ سال درس خونده و کلی سواد داره نمیتونه معجزه کنه، از این طبیب خونگی ها چه انتظاری داری؟ اینا فقط الکی جیب مردمو خالی میکنن
نمیدونم ماماخونگی چیه عزیزم. ولی امیدوارم دامنت سبز شه بزودی
ینی چی بچه ات هیچ فایده ایی نداره؟
نه خودش دکتری طب سنتی داره و مامانش ماما مشهوری و کلی اطرافم ازش جواب گرفتن
خودش دکتری طب سنتی داره
نمیدونم والا عزیزم . اگه بهش اعتماد داری و میدونی که جواب میگیری . پس با انرژی مثبت پیش برو
عزیزم دکتری طب سنتی داره و مامانش ماما مشهوری بود بلد خیلی ها ازش نتیجه گرفتن
آره بهش اعتماد دارم ان شاء الله ک خیره
فدات عزیزم
ینی نطفه ضعیف و ممکن سقط شه
حتما همینطوره فقط حالا که درمانو شروع کردی وسط راه ولش نکن . انرژی مثبت هم یادت نره
دعام کن گلیییی
آره ادم اصلا نمیتونه اعتماد کنه به دکترهای خونگی. ولی من تو شهر خودمون یکی رو میشناسم خالم خیلی هول میکرد و بد خواب بود قشنگ حالشو خوب کرد با داروهایی ک داد.
چند نفر دیگم رفته بودن اونا به همدیگه معرفی کردن یکیشونم به خاله من معرفی کرده بود.
درکل ولی من خودم تا نبینم کسی نتیجه گرفته عمرا ب اینجور جاها اعتماد کنم.
اگه دکتراشو داره پس قابل اعتماده. منم برا پوستم رفتم پیش یکی ک دکترای طب سنتی داره و خیلی خیلی خیلی از کارش راضی بودم خداروشکر میکنم ک پیش دکتر دیگه ای نرفتم. همیشه برا اون دکتره دعا میکنم. ضعف و کم خونیمم همون دکتره خوب کرد. خدا الهی بهترینارو بهش بده خیلی چشم و دل سیر و خیرخواه بود
ن این که رفتم معروف
عکس بچه هایی که با دارو هاش ب دنیا اومدن زده مطبش
ان شاء الله مال تو هم اوکی میشه
چندناه بعد میای گپ جواب آزمایش مثبتتو میزنی