گلم بد دهنه با بچه ها مخصوصا دخترم ونفرین بد میکنه وجداست کلا بامن با کسی هم جز خونوادش نمیره اما با همکارانش خوبه زنگ میزنه
خب وقتی هیچ خیری برات نداره چرا غرورت له کنی، قطدش بزن شاید اون از این ب بعد اومد سمتت
گفتم اگه مسائل دیگش خوبه . این سرد بودنش با تو به خاطر اینکه تازه ترک کرده نیاز به فرصت داره که از نظر جنسی و عاطفی بشه آدم عادی . این وسط هم تو دنبال محبت باشی ازش اون بدتر زده میشه
میخام تارک دنیا بشم گلم میخام فقطزنده باشم ن ناراحت ن خوشحال
دیگه میخام باهاش کار نداشته باشم
دور از جونت گلم زنده باشی عشقم
اینجوری که نمیشه . تو هم حق زندگی کردن و شاد بودن داری . ادم تا میتونه تلاششو میکنه اگه جواب نداد اونوقت فقط له خودت اهمیت بده و با بچه هات خوشباش دلخوشی های کوچولو برا خودت بساز .کاری به اون نداشته باش زندگیتو بکن
دور از جونت گلم خدا نکنه قسمت شومم چ میشه کرد
گلم من چوب خودمو میخورم زیادی دلسوزم اینام دیگه منو ندیدن چون خودم خودمو سوزوندم تو فداکاریهای زیادی
نفیسه صدقه بده خواب دیدم شوهرت باچاقودستتوبریده
خب فداکاری کردی دلسوزی زیاد کردی دیگه بسه. دیگه نوبت خودته . با بچه هات بگو بخند کن یه لقمه نون میاره خونه با تنوع بخوریدش . به بچه هات محبت کن تا اونم ببینه . به خودت برس به بچه هات برس . اونم دیر یا زود از رفتارش پشیمون میشه به شما ملحق میشه
یعنی دلمو میشکنه گلم منو پس میزنه باشه گلم
دلم برات کبابه نفیسه جون
شایددعات کردن نفیسه
آره گلم باید اینجا هم عوض بشم باشه با تنهاییمو بچام زندگی میکنم این حقمه شکر
گفتم اگر مردی چنین رفتاری کنه چمنظوری داره اصن نمیدونه واس کی وچی پرسیدم خواستم طبق جواب شوهرمنظر بدم ببخشید
نمیدونم گلم اما از وقتی ترک کرده بدتر بدتر شده مادرش دیدم دعا میگیره فاطمه اگه من خوشگل بودمو قد بلند بختم حتما خوب میشد
یکم ازش فاصله بگیرسخته ولی تحمل کن بزارتنش بینتون کم شه ان شاءالله به اشتباهش پی میبره
عزیزمی گلم خیلی ممنونم ازت ک تو گپمی بخدا ترکیدم تو اینا اگه انتقاد کنی بدتر اذیت میکنن
وای دخترتومثل گلی بروببین میمونهاچقدرخوشبختن چی میگی آخه توهم قدبلندی هم خوشگل