شیر خشک و پوشک داره
البته در روز سه درجه شیر خشک میخورع
نه من اصلا زنگ نمیزنم ولی اصلا خانوادشم تماس نگرفتن الان ۳ ۴ روزه
عزیزم بالاخره میزنن صبر داشته باش
هر دفعه همینو میگی
باز بعدش همین روند رو پیش میگیری
عزیزم بهتره بیشتر درباره زندگیتو رفتار خودتو وشوهرت فکر کنی وبررسی کنی
به نظرم زیاد انتظار اومدن خانواده شوهرت نداشته باش
احتمال این که خودشونو بکشن کنار هست
اومده فحش داده چماغ آورده تو خونه بابامینا که داداشمو بزنه بعدم رنگ نمیزنن
یعنی به طلاق کشیده میشه؟
نه من طلاق گفتم!؟؟
میگم برگشتی خونه بیشتر رو رفتار و… فکر کنین
وگرنه هربار تکرار این روند مشکلی رو حل نمیکنه
این نظرمنه
عزیزم دوستمون راست میگه شما در لحضه تصمییم میگیری بعدشم پشیمون میشی باید خودت کنترل کنی
آره باید خیلیییییییی خودمو کنترل کنم خودمو کنترل کرده بودم کار به اینجا نمیرسید
اره عزیزم شما الان چندمین باره قهر کردین .عزیزم قبلانم بهت گفتم همسرت اگه مشاوره نیاد تغییری نمیکنه گلم این قهر کردنا فایده نداره بلکه شما یکاری کردی واسش عادی شده توروی خانوادتم وایسه .توک قصد جداشدن نداری پس بخاطر یچه باید تحمل کنی
بچه ها زنگ زد گفت بیا گفتم چجوری بیام با این آبروریزی که کردی یه جعبه شیرینی بخر بیا پیش بابام قبول نکرد
میگه تو اول بیا فرداش با هم میریم خونه باباتینا
خواستمم برم خانوادم نزاشتن دعوام کردن
صبر کن خودش بیاد دنبالت عزیزم بعدش فکرات و بکن بعد برو
اخي حتما پشيمونه
صبر كن بياد دنبالت
هيچوقت نميتونه بي حرمتي كه به خونه بابات رو كرد جبران كنه چون تو ياد همه ميمونه
اما با اومدنش و عذر خواهي كور سوي اميدي رو روشن ميكنه كه روابط بهتر بشن
عزیزم چیشد اومد شوهرت؟
واقعا چقد خوب میشه ادم تو عصبانیت اول فکر کنه و تمام جوانب کارو بسنجه و اینده نگری کنه بعد تصمیم بگیره که دعوا و قهر کنه
اینجوری بعدش کاسه چه کنم چه کنم دستش نمیگیره
من خودم به شخصه بدترین دعوا رو هم بکنم خونه رو ترک نمیکنم و نمیرم خونه مامانم شده باشه شوهرمو بیرون میکنم ولی خودم نمیرم
نه نیومد خانوادشم زنگ نزدن
اصلا نباید ترک خونه میکردی بابا همه آدم ها دعوا میکنن قدیم ها با بدتر از اینا ساختن توهم بچه داری نباید همش قهر کنی حداقل بخاطر بچت
بازم گفتی باید بیای از دل بابام در بیاری. حس میکنم همه لجش بخاطر همینه که فکر میکنه بابات نمیذاره تو بری خونت. بعدم لابد میخاد بهت بگه خانوادت دخالت میکنن. بهش بگو من ازت ناراحتم باید بیای از دل من دربیاری و بهم قول بدی دیگه تکرار نکنی بخاطر من و بچمون. اول دعوا بین خودتون رو حل کن بعد به فکر این باش که بابات الان ناراحته
اخر شبا یادش میوفته که زن و بچه داره روز یادش نیس الان زنگ زده بیا تصویری بچه رو ببینم
منم گفتم شبا یادت میاد که زن و بچه داری وقتی که دوراتو زدی یادت میوفته زن و بچه ای هم هست