بچه ها من رفتم دکتر خب، کلی خرج کردم. بم گفت شما شقاق، فیشر، بواسیر داری. بهم شیاف مزالازین داد که به بدبختی تو ایران گیر میاد الان چون بدنش نمیتونن تولید کنن 🤦 البته مدتی بعد تولید شد که بعد از مصرف محصول ایرانیش مدفوع مثل چسب چوب میشه!!!.. و میچسبه به سنگ باید با کاردک بندازید تو چاه یه پماد و اپلیکاتور و شربت ملین هم داد من هر شب مصرف کردم و همچنان صبح موقع دستشویی کردن جرواجر شدم. رفتم یه دکتر دیگه، برگشت گفت شما نه بواسیر داری نه فیشر نه شقاق! مشکل نمیدونم چی چی داری که (انگار مربوط به گوارش در کل و عضلات نزدیک مقعده)… اون داروها رو هم دیگه مصرف نکن. مشکل مقعد شما اینه که انگار داری از یک قیف حجمی از مدفوع رو دفع میکنی (احتمالا منظورش اینه که سوراخ ک### ادای تنگا رو در میاره
) بعد برام دو نوع قرص و پماد و روغن کرچک تجویز کرد با
یه چیزی که باید بریزم تو تشت ، بشینم توش بعد کرم بزنم. خوشم میاد دکتر تا منو دید گفت اینجا اونجا فلان جا درد داری؟ گفتم آره. مشکل بوی دهن داری؟ گفتم آره. چند تا سوال دیگه کرد مثل دستگاه دیاگ همه مرضای منو فهمید. بقیه دکترا میمیرن منفعت طلب نباشن با داروی اشتباه حال آدم رو بد نکنن؟ الان اون داروهایی که اون دکتر میده من تحقیق کردم عضلات مقعد رو جمع میکنه!!! یعنی هی یه چیزی که زده مشکل رو بد تر کرده… خدا رو شکر واقعا تو مملکتی زندگی میکنیم که بمیریم بهتره تا بریم دکتر.
دو سال تموم رفتم دکتر زنان احمقا نفهمیدن من زخم دهانه رحم دارم، تا اینکه یه دکتر تا دید سریع با دارو و درمان درست خوبش کرد
یه دکتره میگفت خانوم پرده شما ارتجاعیه تو نزدیکی خون نمیاد، گفتمش اسکل من اصلا ازدواج کردم خیلی بیسوادی