سلام دوستان بنظرتون اگه ی خانوم باردار فقط دلش چیزای شیرین بخواد بچه اش چیه
دختر من سردخترم ازترش بدم میومدولی درکل ایناحرفه بابا
وای من عاشق دخترم دخملت الان چند وقتشه
۱۰سالشه عزیزم عشقمه دنیامه فقط یه چیزبگم هرکی دخترنداره بهترین هدیه خداازدستش دررفته نمیزاره باسن کمش اب تودلم تکون بخوره حرفاش مثل بزرگترهاس…
خدا خفظش کنه
دختر عشقه بخدا
فدات بشم خدامال شمارم حفظ کنه
من ندالم:cry:
اخه گفتی کسی شیرینی بخوره براهمین گفتم ببخش عزیزم
منم این ماه همش علایم بارداری داشتم منی که ازشیرینی متنفر بودم بشدت الان دوس دارم چیز شیرین بخورم خیلیم گسنم میشه ولی دوس ندارم غذا بخورم
تا حالا من سابقه اینطوری نداشتم
يار و ميل به موادغذايي در دوران بارداري يكي از شايعترين مسائلي است كه اكثر خانمهاي باردار آن را تجربه ميكنند. ميل به شيرينيها، ترشيها و حساسيت به بو و حتي ميل به مصرف موادغذايي غيرمفيد از جمله مسائلي است كه خانمهاي باردار در طول دوران بارداري آن را تجربه ميكنند. تمايل به مصرف برخي از موادغذايي طبيعي و سالم در خانمها در اين ايام بهدليل تامين مواد مغذي مورد نياز بدن و جنين آنهاست كه واكنشي طبيعي در دوران بارداري محسوب ميشود.
باورهايي در ميان مردم درباره رابطه ويار و جنس بچه وجود دارد كه بهصورت تجربي و نسلبهنسل به آنها منتقل شده است. اين باورها اگر چه به لحاظ علمي بررسي نشده اما در بسياري از موارد نتايج جالبي به همراه داشته است. پس از بارداري بسياري از اعضاي خانواده بيتاب ميشوند تا نوع بچه را بدانند و حدسزدن درباره جنس بچه به يكي از دغدغههاي اعضاي خانواده تبديل ميشود. براساس باورهاي قديمي، ويار زن باردار به موادغذايي ترش يا شور يكي از علائم داشتن فرزند پسر و ميل به موادغذايي شيرين نمايانگر داشتن فرزند دختر است.
من اعتقاد دارم
چون دیدم
ای جان یعنی حقیقت داره من از شیرینی متنفرم قبلا از بارداری جونم شیرینی بود الان تو بارداری ازش بدم غیر ترشی سوری هم مثل کشکنه اینا دوست دارم یعنی جنسیت اش درست میشه چیزی که فرستادن واقعیت کسی بود ترشی شوری دوست داشته جنسیت پسر شد یان
اره درست میگی منم چیزای شیرین میخوردم ولی پسره به اینا نیست
دخمل. ولی بازم خیلی نمیشه گفت دقیقه.
اره گلم من سر پسرم فقط ترشی میخوردم. هرجامیرفتم خ
حتی تو خیابون الو لواشک کاسه ای میخریدم میگرفتم دستم میخوردم. جالب اینجاش بود که هرکی میدید میگفت ای جان بچه ات دختره اینقدر ترشیجات میخوری. اما بچه ام پسر بود
ان شاءالله عزیزم همین جور باشه اولش تن اش سالم باشه برام
گپهای این سالن به صورت خودکار پس از گذشت 5 روز از آخرین پاسخ بسته میشن، بعد از اون ارسال پاسخ جدید دیگه مجاز نیست. اگه میخواید راجع به همین موضوع صحبتی داشته باشین، میبایست گپ جدیدی رو آغاز کنین.