سلام روزتون بخیر من تو هفته سی و سه هستم بچم از دیروز تکوناش ضعیف شده هر کاری می کنم مثله قبل تکونای قوی داشت نمی شه باید برم سنو یا طبیعیه ؟
سلام عزیزم
نگران نباشید یه چیز شیرین میل کنید و به پهلوی چپ دراز بکشید اگر در طول یک ساعت 4 حرکت داشت طبیعیه و نیازی نیست مراجعه کنید
من تا جاییکه شنیدم تو سن بارداری شما چون جنین داره بزرگتر میشه تکون خوردن براش سخت تر میشه اگه ازین به بعد کمتر وول بخوره طبیعیه ولی یه چیز شیرین بخورید اگه حرکتش تو یه ساعت کم باشه یا اصلا حرکت نکنه باید برید پیش دکتر
منم دیروز حس کردم تکون نمیخوره انقد ترسیدم سریع رفتم بهداشت تو محلمون صدای قلبشو شنیدم خیالم راحت شد بعدش تا الان همش داره تکون میخوره
از این ب بعد تکونا یکم کمتر میشه چون بچه بزرگ ترمیشه.ولی میتونی بری ان اس تی (نوار قلب جنین) بدی
لامصب تا نری دکتر خودشو نشون نمیده برای منم هفته بیستو هفت اتفاق افتاد بابا رفتم صدای قلبشم بشنوم تو مطب دکتر نشیدم مجبور رفتم سونو اقا هیچیش نبود میخواست من پول خرج کنم اومد دیگه مث قبلن سرحال بود
عزیزم برای منم تو هفته سی وچهار یه کمی کم شده بود وزنشم خوبه ولی الان یه هفتس دیگه خیلی تکونای سخته ی میزنه گاهی دردم میگیره یه طرف شکمو ول میده
دستش درد نکنه بزار یکم کتکت بزنه
منم هفته ۳۵ هستم از امروز صبح تکونش کم شده .طبیعی هست جاش کم شده مثل قبل تکون نمیخوره
کوفت
نگران نباش عزیزم،همونطور که دوستان توضیحات جامع دادن
کاملا طبیعیه چون جای جنین کم و خودش بزرگتر شده
به شادی بغلش کنی پناه عزیز
فدات شم مامی ناز باران جونی
فدات گلدونه خانوووم
گپهای این سالن به صورت خودکار پس از گذشت 5 روز از آخرین پاسخ بسته میشن، بعد از اون ارسال پاسخ جدید دیگه مجاز نیست. اگه میخواید راجع به همین موضوع صحبتی داشته باشین، میبایست گپ جدیدی رو آغاز کنین.