همکارُ خوب اومدی عروس جونم
فداتشم ممنونم ک یادم کردی عزیزم . ببخشید ناراحتت کردم عزیزم ان شاالله
حالاذیه چی دیگه بگم بخندییه باری امد سراغم نهار بریم کنار رودخونه. واسش کاکارونی درست کرده بودم. داشت غذا میخورد گوشیش دستم بود چشمم خورد به شماره همکارای خانم .گفتمش بخور بخور این اخرین غذای که با من میخوری، شوهرم ماکارونی تو دهنش بود دم ماکارونیا از دهنش زده بود بیرون چشاش متعجب شد بعد اشک از چشماش سرازیر شد.
بخدا جگرم کباب شد این صحنه رو دیدم. خودشم شبیه خروسه. اصلن یه صحنه هنری شده بود
من عروسم
سلام خانم گل.
خوبی؟
سلام به روی ماهت عزیزم
وااای خدااا عالی بود تجسمشم بنده خدا چ حالی شده
جووووووووون عروس چقد قشنگه ایشالا مبارکش باد
آقا تشریف فرما شدن عزیزم من میرم دیگه شبت بخیر و شادی
گریه کرد غذا رو گذاشت کنار گفت چرا اینجوری میکنی،
مگه الکیه من از دست بکشم. بعدش خواست بگه یه تار موی تورو به تمام دخترا نمیدم گفت یه تار موی همه ی دخترا رو به تو نمیدم
یعنی با این حرفش ترور شدم
قلبم میزنه بوم بوم
خوش بگذره جانان دیگه باید بگم صبحت بخیرو شادی
وااای عزیزم هول شده بود بنده خدا
مرسی قشنگم
سلام عزیزم،خوبی؟
میگم واسه تیرگی زیربغل و بیکنی راه حلی هم داری؟
سلام گلم.
شب تگم کن بهت بگم. اره عزیزم
الان دارم میرمذبیرون
سلام عزیزم،ممنون میشم
واسه تیرگی زیر بغل و ناحیه شرمگاهی و بیکنی
1یه کرم لایه بردار ملایم بگیر به این نواحی بزن یک شب درمیان. اما وارد قسمت داخل واژن نشه. شب بزن فرداش بشور
2وقتی میری حموم با گل روشویی وکیسه این مناطق رو کیسه بکش
3.سفیده یه تخم مرغ رو با یک قاشق گلاب و یک قاشق ارد برنج یا ارد نخودچی خوب هم بزن بعد به این نواحی بزن لزار بیست دقیقه بمونه بعد بشور
یه پماد کلوتریمازول واژینال همیشه داشته باش هروقت خارش داشتی به این نواحی بزن چوندخارش و تحریک پوست باعث تیرگی میشه
4.یه صابون تی تی سی بگیر روزی یکبار این نواحی رو بشور باهاش تا یک هفته بعد بشه یک روز درمیون
اینو هم یادت باشه دوران بارداری، دوران شیردهی، و دوران سیکل قائدگی این نواحی تغییر رنگ میدن تیره میشن . طبیعیه بخاطر هورمون هستش
مرسی رز جانخیلی لطف گردی