من ک نتیجه رو ندیدم
اگه بازگذاشتی منم تگ کن
ندیدم که
پایین موهاتو از قبل دلکلره کرده بودی؟
باید با دکلره لکه گیری کنی و فقط رو قسمتای نارنجیش بزنی اینبار. ولی به هرحال ی بخشی از موهات میسوزه و باید موهاتو دوباره کوتاه کنی تا مرتب بشه.
پوست سرت الان چربیشو از دست داده و چون چند بار دلکره زدی حساس شده پوستت. بزار یک هفته بگذره تا قشنگ پوست سرت چرب بشه اینجوری کمتر میسوزه.
قبل زدن این مواد ب موهاتم حتما دور گردنت، گوشات و پیشونیت و هرجایی ک با دکلره در تناسه بجز پوست سرت ک خودش چربه رو با وازلین چرب کن.
بعدم احتمال داره پودر دلکلره ات قوی نبوده باشه یا دونوع پور ضعیف و قوی رو استفاده کزدی ک اینجوری شده.
اگر خوب رنگ باز نکرد مجبوری رنگ تیره تر بزاری رو موهات چون تو رنگای روشن دو دست بودن رنگ کاملا مشخصه
اره دقیقا با اکسیدان 12%، زدم دیگ باز نشد باید کم میزدم بعد زیادش میکردم ک شک بشه
میشه منم ببینم نتیجه کارو
سلام خودم با دکلره مخالم شدید چون عوراض جبران ناپذیر اما پیشنهاد من دودی وزیتونی چون نارنجی وزردی مو رو میگیره قهوه ای زیتونی هم بد نیست نگران نباش خوشکل میشه
من همچنان منتظرم نتیجه کارو بذاری ببینم
دکلره اصلا خوب نیست حالا اگرم تمایل داری موهاتو روشن کنی حتما اریشگاه برو چون پشت مو تسلط نداری لکه ای جابمونه خودشو نشون میده موفق باشی ته موهات به پایه رسیده رنگش حتما باجلو موهات فرق میکنه
سوالی داشتید درخدمتم خانوما مدارک اریشگری حرفه ای دارم
اگه خودمون تصمیم به دکلره کردن مو هامون داشتیم…با دکو کرم بهتره ؟یا پودر دکلره؟
وسه رنگی ساده وزیبا با پایه ۷و۸ که همون نارنجی میشه فقط رنگ ۰۰۰ جواب میده
چه رنگهایی مثلا؟
عسلس وزیتونی ۸ دودی۸ روی موی به پایه رسیده حتما باید رنگ رو اکسیدان ضعیف شماره ۶ بزراید
بهتر برای پایه ۱۰ که مو یخی میشه بازم اولین مرحله ۰۰۰ وبعد دوباره ازدکلره استفاده بشه
کسی میدونه رنگ موی امسال چه رنگیه؟
مرسی که هستی عزیزم
فدات گلم
جونم