سلام خانم حکیمی من این ماه سروقتم پریود شدم ولی چون نا امید شدم دکتر نرفتم امروز روز دهم پریودمه الان رفتم دستشویی ترشح تخمک گذاری دیدم ماه قبل با آمپول و قرص روز ۱۵ ام ترشح داشتم.امشب نزدیکی کنم دیر نیست؟اگه کسی دیگه هم میدونه جواب بده خواهش میکنم
عزیزم از امشب یک شب درمیون اقدام کن ان شاالله که این ماه نتیجه بگیری اگر سیکل قاعدگی شما۲۸ روز باشه روز۱۴ تخمک گذاری تون هست
در ضمن میتونی از ماشین حساب تخمک گذاری هم استفاده کنی توکل کنید به خدا و استرس نداشته باشید فدات گلم
ارامشتو حفظ کن استرس نداشته باش
ان شالله که نتیجه میگیری
سلام ناز بانو جون خوبی نی نیت خوبه؟
ممنون صدیقه جون
عزیزم نی نی م خوبه خدا رو شکر
ن عزیزم ۲۸ روزه نیست از فروردین ماه تا تیرماه قرص ال دی و دوفاستون خوردم بعدش سه ماهه بدون اینا پریود میشم سر ۱۷ ام فک کنم ۳۱ روزست
طیبه جان شما یک شب در میون اقدام داشته باش اصلا فکرتو درگیرش نکن واسترس نداشته باش چون استرس در تخمک گذاری تاثیر داره گلم ان شاالله که این ماه خوش خبر بیایی مامی گپ
بنظرتون حجم ترشح تخمک تاثیر داره واسه بارداری؟اندازه یه قطره ترشح داشتم البته شکلش غلیظ کشدار
نه عزیزم تاثیر نداره شاید در ماه اصلا ترشحات تخمک گذاری نداشته باشی ولی تخمک گذاری انجام بشه پس نگران این چیزا نباش
مرسی عزیز دلم
سلام عزیزم
شما بعد از اتمام پریودتون یک شب درمیون نزدیکی داشته باشید تا احتمال بارداری تون افزایش پیدا کنه
استرس نداشته باشید ورزش منظم انجام بدید و تغذیه سالم داشته باشید انشالا به زودی نتیجه می گیرید
زهره جان درست فرمودن شما به علائم توجه نکنید چون ممکنه اصلا علائمی نداشته باشید و تخمک گذاری انجام بشه اصلا به هیچ چیز فکر نکنید فقط از رابطه تون لذت ببرید
چشم حتما.مرسی از پاسخگوییتون خانم حکیمی عزیز
خواهش می کنم عزیزم
موفق باشید
گپهای این سالن به صورت خودکار پس از گذشت 5 روز از آخرین پاسخ بسته میشن، بعد از اون ارسال پاسخ جدید دیگه مجاز نیست. اگه میخواید راجع به همین موضوع صحبتی داشته باشین، میبایست گپ جدیدی رو آغاز کنین.