سلام دوستان الان نزدیک چند ماه هست زیر گلوم دقیقا زیر چانم یه چیز سفتی هست مثل سنگه امروز یهو رفتم تو آینه متوجه شدم زیر گلوم یکم دقیقا همون جایی که اون دونه بود یکمی بزرگه خیلی خیلی میترسم عصر میخوام برم دکتر کسی بوده اینجوری شده باشه !؟ یا تو اطرافیانش اینجوری شده باشه ؟؟ تروخدا برام دعا کنین چیز خطرناکی نباشه خیلی میترسم
وااای منم زیر گوشم و گردنم پر شده از جوشای عصبی
برا من جوش نیست یه دونه بزرگ زیر پوسته دست زیر گلوم میکشم میاد تو دستم
وا حتما یه دکتر برو.این چیزارو سر سری نگیرید حتی اگه چربی ام باشه فوقش تخلیه میکنن دیگه
قسمت غدد لنفاوی نیست؟
عصر قرار با خواهرم برم خیلی میترسم اونقدر استرس گرفتم که حالت تهوع بهم دست میده
غدد لنفاوی کدوم قسمته ؟!
زیرگوش تقریبا دو طرف چونه
اینو ببین غبغبش هست زیر گلوش زیر گلوی من هم همونجوری مثل او غبغب هست ولی دونه زیرشه که همون باعث یکم برامدگی زیر گلوم شده
ن عزیزم اونجا نیست وسط گلوم زیر چانه ام هست
احتمالا کیست چربی هست
دعا کن برام چیز خطرناکی نباشه من ای مدت خیلی سر سری گرفتمش گفتم خودش میره ولی نرفت و امروز زیر گلوم بزرگ شده برا همین خیلی میترسم
تیروییدتو چک کردی؟
شاید گواتره
انشاالله که هبچبنیست
چند وقت پیش آزمایش تیروئید دادم دکتر گفت ندارم هر چقدر ساعت میر جلو بیشتر دارم استرس میگیرم انگشتام یخ شده یه چیزی بگم دور از جون همتون عزیزم مادر بزرگم یعنی مادر پدرم یه غده خوش خیم تو سینش بود که عمل کرد خوب شد ولی سال بعدش از دنیا رفت خالم سرطان خوش خیم داشت خوب شد شکر خدا و دختر یه خاله دیگم ۱۳ سالش بود که سرطان بدخیم گرفت و تو سن ۱۶ سالگی عمرشو داد به شما حالا من خیلی میترسم ای خدا
ان شالله ان شالله برام دعا کنین
نگران نباش عزیزم ترس و استرس بدتر از بیماریه
انشاالله بخیر میگذره
لنف نود که بزرگ شده
این طرف و اونطرف گلوم نیست درست وسط گلوم زیر غبغبمه
اونحا هم داره