تقصیر خودته که بهش پی ام دادی که چه سبکی میخوای بگیری
با نامزدت میرفتی انتخاب میکردی اونام روز عروسی یا جشن تو تنت میدیدن
از این به بعدم باهاش دوری و دوستی کن
یه سلام خداحافظ والسلام
اگر نامزدت پشتته این حرفها خواهر ومادرش حالیش نمیشه
نامزدی و وضعت اینه به مادرشوهرت فوش میدی؟
آقا کات کنین خودتونو راحت کنین
رو خودت کار کن
خداوکیلی قبل ازعروسی کامل طرف مقابلوبشناسین که بعدآ خدای نکرده پشیمون نشین
نمیدونم مامانمم کلی بهم حرف زد گفت تقصیر خودته نامزدمم گفت باهات لج میکنه چون ازش بهتریولی باور کن من مثل خواهر نداشتم میخاستم باشم باهاشون
دیگه از این کارا نکن
نمیخوادبلاکش کنی اینم خوب نیست جنگ را بدتر میکنه
اتفاقا بلاکش کردم بره بمیره دیگهام نمیخام هیچ وقت باهاش گرم بگیرم بدم ازش میاد شعور نداره همش با تیکه،کنایه حرف میزنه اخه چقد تحملش کنم چیزی نگم
من بجات بودم لباسایی میخریدم که تو تالار فقط ببینه رونمایی نمیکردم نظری از کسی نمیگرفتم همیشع سعی میکنم جدیدترین ها رو از فروشنده بپرسم و رنگهایی که مورد پسندمنن رو امتحان کنم یا با همسرم برم …همسرت اگا دیدی توپش پره هیچی نگو بگو تو دعوای من با بقیه دخالت نکن ما زنها خودمون خوب میشم درست میکنیم از خانواده همسر هر چقدر بد بگی شوهرت ضدت میشه …مثل خانواده تو انتظاری نداری ازشون بد بگن خانواده اونم عزیزه
قبول دارم اشتباه از خودم بود ولی من بخاطر ذوقی که داشتم بهش گفتم فقط خاستم اونم توی خوشحالیم سهیم کنم نمیدونستم تا این حد بی شعوره
تجربه برات شده ایرادی نداره …از این بعد هیچی راجب خودت به اونا نگو خرید بیرون رفتنت حتی با همسرت تفریح رفتنت بزار فقط بشنوه
بذار جاتو سفت کنی بعد
یعنی چطوری؟منظورت نمیفهمم میشه واضح تر بگی،،اخه من بلاکش کردم الان برم دربیارمش از بلاکی زشته کمی بزار بمون بلاک
کلا میگم بذارجات سفت بشه
یعنی ازدواج کنی تموم بشه خیالت راحت بشه بعد دیگه ولشون کن
کلی تحملشون واقعا کردم بخاطر همون بعد عروسی
خیلی زوده بخوای از الان باهاشون جنگ کنی
اگه باهات خوب نیستن نادیده بگیرشون ولی دهن به دهنشون نشو
به نظر من الان هم کمی زیاده روی کردی
یه باشه ممنون سرد جوابشو میدادی که متوجه ناراحتیت میشد کافی بود
عزیزم لباس رو شما باید بپسندی ، جشن شماست ، شما باید خوشت بیاد ، باهاش راحت باشی و اینکه بهترین شب رو برای خودت رقم بزنی ، نفر دوم همسرته که میخواد کنارت قرار بگیره.
اینو همیشه الویت بذار.
سلایق مختلفه ، همینجا ببین بچه ها عکس میذارن یکی میگه قشنگه اما شاید یکی دیگه ب دلش نشینه.
یه نصیحت خواهرنه اینکه به خانواده همسر احترام بذار ، مهربونی کن اما هرگز صمیمی نشو ، سیاست داشته باش
اه من بازم خراب کردم،ولی دست خودم نبود وقتی توهین بهم کردم عصابم خورد شد تازه داشت باز مینوشت اون منم بلاک کردم تا بدتر نشه
و این که هیچ وقت درمورد خریدات و تصمیمات تا جایی که ممکنه ازشون نظر نخواه اینجوری یادشون بده
خوب عزیزم خودت ازش نظر خواستی اونم نظرشو گفته
شما سر حرف رو باز نمیکردی که به خودش اجازه نظر دادن نمیداد
میدونم منم کارم درس نبود اما اونم یکم شعور نداشت که درس حرف بزنه میگفت برو چیزای قشنگترم گیرت میاد نه بگه چیزای قدیمی پره تو بازار بخدا این اشغال همهی لباس،کاراش از من ایده میگیره