سلام من پی،ام دادم میخام لباس عروس شاین بگیرم الان مده خدا کنه لباسای خوبی گیرم بیاد بعد اون اشغال نوشت چیزای قدیمی همیشه گیر میاد منم جوابش دادم دعوامون شد اخر دعوام واسش نوشتم شعورت همینه برات متاسفم بعدم بلاکش کردم بچهها نامزدم میترسم این اشغال،لجن داستانی درس کنه برام اختلاف بندازه با مادر سگش،،انقد میترسم واسم دعایی جادویی چیزی نکنن،،این خواهرشوهر بدبختم همیشه با من لج داره الکی اسمم میاره دنبال دعواس باهام بنظرتون چیکار کنم من
فقط قطع رابطه…تامام
وقتی سگ میبینم چه واکنشی داشته باشم
محل سگ بهش نده…یه طوری رفتار کن انگار نمیبینیش
چراازاون نظرمیخوای ک ب دعواختم بشه خودت بروهرچی دوست داری بگیرازاونم نظرنخواه
عزیزم اگر سگه چرا بهش پیام دادی که میخوای چه لباس عروسی بگیری ؟
سلام تو ک میدونی چ سگیه نباید بش پیام میدادی نظرشو میخواستی
اشتباه از خودتو که نظرتو راجع به لباس عروست بهش گفتی
همه ی آدما سلیقشون یکسان نیس
تو نمیتونی چیزی پیدا کنی که همه عاشقش باشن پس اگه به کسی چیزی میگی منتظر پیامدش هم باش
اگه میدونی خواهرشوهرت سلیقه اش با تو متفاوته نباید درمورد لباست بهش چیزی بگی
از الان برا چی نظر ازشون می خوایی دیوانه ایی و اینجوری تا آخر باید نظر بدن بهت .کاره خودت بکن
هنوز کامزدید انقد ازشون بدت میاد . بعد از عرویی میخوای چطور ادامه بدی
اگه قراره به خاطر دعوا سر لباس عروس بینتون اختلاف بیوفته همون بهتر که بیوفته و زودتر بناسیشون…
ولکن اینارو پریود شدی خواهر؟
از بس نفهمم منم چوبش بازم بهم خورد ولی ادم نشدم فک میکنم ادمه
فک کردم ادمه من دوس دارم باهاشون خوب باشم ولی خودشون کرم دارن
بابا احمق هیچیم حالیش نمیشه ده بار دیدم از روم من لباس،چی گرفته
خو چرا رفتی ب این گفتی
مریم گلی اینا را خوردم درد دارم از دکترم پرسیدم اگه نشم گفت قرص اچ،دی بگیر بخور تا بشی
میدونم از بس منم احمقم
زندگی ک بخاد باحرف و دخالتای این عفریته خراب بشه همون بهتر ک بشه ،فردا بری تو زندگی و ببینی دخالتاش و حرفاش بیشتر شد چیکار میکنی ،مرگ یک بار شیونم یک بار خوب کردی بلاکش کردی دعوا کردی ،دیگم از کسی نظر نپرس
خب چرا به این ادم پیام دادی اصلا ؟؟؟؟؟؟؟
هر کار که دوست داری انجام بده دیگه با بقیه کاری نداشته باش