بهش بگو اگ بچه دارنشیم فردا کلی پشتمون ح درمیارن. والابخدا من خودم۴ساله ازدواج کردم اقدام کردم اگ قراره بچه نداشته باشم پ چرا ازدواج کردم میموندم پیش خونوادم از مجردیم و دختربودنم لذت میبردم
ربطی نداره،من شوهرم میگفت اصلا بچه نمیخام،پنج سال ک گذشت خودش مشتاق شد ،الانم خداروشکر باردارم جونش واسه این فسقلی در میره
خداروشکر گلم برا خانومای مامی گپم دعا کن نی نی داربشن
انشاالله روزی همه
حتی نمیتونی دهن خونواده شوهرتو ببندی .
خونواده شوهر من گیر دادن بچه نیار مگ ب اوناس من و شوهرم عاشق بچه ایم
ن بابا منظورم اینه ادم هرکاری بخاد بکنه اگ زوم کنه رو وجه منفی آینده ی اون کار کلا باید قید همه چی رو بزنه…فرزند آوری و تربیت کودک واقعا ی وظیفه ی سخته …خیلی از پدرمادرها اصلا ب این حرفایی ک شما گفتین فکر نکردن و خودشو با بچه وفق دادن…
عزیزم موضوعات مهمو بایدم زوم کنیم
منم از بعد منطق خودم بهش نگاه کردم نه بعد منفی
اینکه یه موجود رو بدون تصمیم خودش وارد همچین دنیایی بکنیم از نظر من واقعا آسون نیست که بعضیا بدون برنامه ریزی باردار میشن. مادر شدن و حتی پدر شدن جسم و روح خیلی سالم میخواد. اون یه موجود ضعیفه که فقط با رفتار و سبک زندگی پدر و مادرش شکل میگیره.
نه عزیزم بستگی ب دلایلش داره همسر منم 5 ساله بچه نمیخواد کلا، اول اینکه شرایط مالیشُ نداریم ک مستقل شم از خونه مادرشوهرم دوم از آینده اطمینانی نیس شرایط روز بروز بدتر میشه و اینکه میگه اصلا حوصله بچه نداره وقتی رو ک میخوام واسه بچه بذارم میزارم برای زنم جمله معروفش اینه ک هر وقت اراده کنیم دست همو میگیریم میریم مسافرت بهرحال ممکنه یروزم نظرش عوض شه اما نگران نباش ک چون دوست نداره زندگیشُ بچه نمیخواد
بهتر بابا من از خدامه شوهرم کلا بچه نخاد
نبابا چه ربطی داره
اقایون تا ۳ ۴سال بچه نمیخوان
اره بابا خودشون دوباره به غلط کردن میافتن
گپهای این سالن به صورت خودکار پس از گذشت 15 روز از آخرین پاسخ بسته میشن، بعد از اون ارسال پاسخ جدید دیگه مجاز نیست. اگه میخواید راجع به همین موضوع صحبتی داشته باشین، میبایست گپ جدیدی رو آغاز کنین.