سلام به همه
مدتی است پیگیر درمان برای بارداری دومم هستم اسپرم همسرم ضعیفه البته از نظر تحرک کم کار هست(۴ میلیون اسپرم با تحرک ۱۰٪)
خودمم به تازگی سونو دادم و سه تا فولیکول ۱۶ و ۱۸ و ۱۹ دارم
سابقه یه سقط هم دارم حدود ۷ ماه پیش
میتونم باردار بشم ؟
عزیزم سایز فولی هات خوبن ولی فک کنم شوهرت باید دارو بخوره
دکترم میگه باید کاشت انجام بدی
ولی من یه بار باردار شدم بدون کاشت
چرا کاشت؟؟بخاطر اسپرم شوهرت؟؟خودت که وضعیتت خوبه
بله بخاطر همسرم
میگه باید ivf کنی همسرت ضعیفه
میخوام برم کلینیک ناباروری مشتاق اصفهان
تعریفشو زیاد شنیدم برای همسرم
خودم خوزستانم
شوهرت رو تقویت کن،دکترت هم عوض کن به نظرم
دکترم تو شهرمون از همه بهتره
کارش خوبه
خوب عزیزم به خاطر این گفته کاشت چون تو روش کاشت اسپرمای قویتر جدا میشن و مستقیم به تخمک تزریق میکنن به خاطر همین دیگه اسپرم نیاز نیست حرکتش خیلی زیاد باشه تا به تخمک برسه بعدش اگه طبیعی حامله بشی ولی نطفه به خاطر اسپرم ظعیف باشه سقط میشه
خب بارون جون iuiچي؟ بعدم اسپرم رو تقويت میشه با دارو خب
توروش iuiهم اسپرمای قوی جدا میشن ودرروز تخمک گذاری به تخمک تزریق میکنن بعدش کسایی که فولی خوب دارن وفقط مشکل حرکت اسپرم دارن روش iuiخیلی عالی جواب میده بادارو هم میشه ولی یکم زمان بره
پس دوستمون بهتر نیست اول iuiکنه؟
اره اصلا اکثر دکترا واسه مشکلای اینطوری اول iuiپیشنهاد میکنن چون ایشون تخمک فعال دارن
منم همینو میگم !
باران جون تقریبا یکسال پیش آی یو آی انجام دادم یه فولیکول ۱۴ داشتم چند تا آمپول هم زدم
شوهرم ۲ میلیون اسپرم با تحرک ۳% داشت
ولی باردار نشدم
الان که فکرشو میکنم میگم چرا با این سایز فولیکول و اسپرم دکتر منو آی یو آی کرد😐
دیگه دکترت خیلی خنگ بوده بعضی دکترا فقط میخوان پول بگیرن آخه فولی چهارده که بارور نمیشه ایندفعه خودت ازفولیت متمعن شوبعد برو iuiکن ایشالله نتیجه میگیری
یعنی نمیخواد شوهرمو ببرم کلینیک ناباروری؟
میترسم iui جواب نده
ماشالا هزینه ها هم کم نیستن
یعدش عزیزم واسه تحرک اسپرم شوهرت اول دارو میدن تحرکش که رفت بالاوخودتم فولی خوب داشتیiuiمیشی
میخوام ببرمش کلینیک ناباروری اصفهان
صحبتشو زیاد شنیدم و تعریف دکترهاش
چراعزیزم شوهرت باید دارو بخوره تا یکم تحرک اسپرمش زیاد بشه میدونم گلم هزینه ها خیلی سنگینه ولی چه میشه کرد
اگه بتونی بری که خوبه ولی بگو اول iuiکنن چون هم خودت فولی خوب داری هم هزینش کمتره