امروز اولین روزیه که اقدام به بارداری کردم فرداهم این کاربکنم یا یک روز درمیان؟
میخام اگه میشه بدونم دلیل یک روز درمیان باشه چیه؟
یک روز درمیون
چون اسپرم قوی تر میشه با فاصله انداختن
اما اگر هرروز رابطه باشه اسپرم فرصت تقویت خودش رو نخواهد داشت و ضعیفتر میشه
اهان مرسی عزیزم ولی امروز تواولین اقدامم بعد نزدیکی زیر شکمم بخصوص سمت راست یک درد خیفی برام شروع شد که تاحالا پیش نیومده بودبرام
درد زیر شکم خصوصا یکطرف تا اونجا که میدونم مربوط به تخمک گذاریه هر چی نزدیکی به زمان تخمک گزاری نزدیکتر باشه احتمال پسر شدن بیشتره و هر چی دورتر باشه احتمال دختر دار شدن بیشتره و همونطور که دوستمون گفتن بهتره نزدیکی یک روز درمیان باشه تا تعداد و قوت اسپرم بیشتر باشه.
مرسی عزیزانم واقعاممنونم
طبیعیه
هرکی اقدام میکنه درد و همه چی میاد سراغش
نترس
عزیزم معمولا میگن اسپرم دو روز در بدن زن زنده میمونه .وقتی یه شب درمیون اقدام باشه همیشه تو بدن زن اسپرم هستچون روز تخمک گذاری مشخص نیست .و اینکه یک روز در میون باعث تقویتت اسپرم میشه.
سلام خانوم های گل من ۱۷ سالمه هفته نهم بارداری هستم خیلی حالو روزم خرابه بلد نیستم از خودم نگه داری کنم خیلی بالا میارم افسرده شدم لطفا راهنمایم کنید ابای بچه فقط پسر میخواد حالت های منم دخترونس مزاجم ترش وشوره حالت تهوه زیاد دارم خوشگلم شدم
عزیزم عادیه این حالت تهوعت
میتونی لیمو دونصف کنی بو کنی خیلی تاثیرداره
یابری دکتر قرص بده مثل دیمترون ولی یکی از بدیش شاید یبوست بگیری
باید صبر کرد شاید گشنت میشه حالت تهوع میگیری سعی کن هرجور شده غذا بخوری
بعد عزیزم ترشی وشوری زیاد ملاک نیست خیلیا اینجاهستن که دختر باردارن چیزا شور دوست دارن وخیلیا پسرباردارن وچیزیای شیرین
بعدتوگفتی کی حتما بچه ی پسر میخاد؟؟؟۰
باباش
ولی این مدلی که گفتی ویار پسرونه هستش
بابای بچه؟؟
آره فکر کنم
خب توعلم ثابت شده جنسیت باپدره چون اونه که y داره
پس بایدی وجودنداره هرچی هست خداروشکر
بابای بچه سفارش بده
دقیقا همینطوره
شوهرم
چشم حتما ممنون از راهنماییتون
چه جوری باید پرچم کرد
مدیریت سایت پرچم میکنه
منم خیلی حالت تهوع داشتم تا ماه پنج همش ویار و تهوع و بالا آوردن اتفاقا هم خوشگل تر شدم هم چیزای شور و ترش دوس دارم بچه ام پسره