سلام میشه بگیدزمان قاعدگی چی بخوریم که زودبارداربشیم
سلام من اگه درست یادم باشه میگفتن عرق رازیانه خیلی تاثیر داره واسه تخمدان و فعالیتش قبل پری و دو سه روز اول پری
الان من دوروزمه الان میشه بخورم؟
عزیزم نظربده کمکم کن
کار به خوردن خودت نداره اگه عادت ماهیانه ات منظم و مرتب سر برج تا برج میشی برو دکتر واسه اش بگو واسه بگو واسه زود باردارشدن دارو بهت میده من مثل تو بودم ولی رفتم پیش دکتر بهش گفتم لتراکس بهم داد سر برج بعدشم باردار شدم خداروشکر چیزهایی الکی نخور که رحم یا تخمدانت تنبل بشه تنها راه ات دکتر همین
آره عزیزم دکتر بهترین گزینس
ممنون ازراهنماییتون،من اون ماه چهارم پری شدم این ماه ششم
یعنی نامنظمه؟
اره عزیز عادت نامنظم باید عادت منظم بشه زیر نظر متخصص زنان مگه نیستی اگه نیستی برو دارو بهت میده ان شاءالله اول عادت منظم میشه بعدشم خیلی زود باردار میشی
نه عزیزم نیستم
ازبیمارستان ومطب واینجورچیزاحالم بهم میخوره
خاطرات بدی دارم
حذف شدپیامت
برو عزیزم بخاطره کوچلویی خودت هم شد برو خاطرات تلخ بد بریز بیرون گلم به فکر این که یه کوچولویی بیاد تو وجودت که از گوشت استخون نفس خودت باشه با نفس تو اون نفس می کشه باش فکرچیرهایی خوب خوب باش برو زیر نظر متخصص زنان ان شاءالله که همه چیز درست میشه خیلی زود مثل بقیه ابجی ها خبر خوش بارداری تون بشنوویم خوشحال بشیم
مرسی عزیزممم انشاالله
منم مثل تو بودم ولی بخاطره بچه همه چیرو به جون دل پذیرفتم توکلم بخدا بود تو همه کار
بچه ها عرق کاسنی یا رازیانه تو پریودی میشه خورد؟
انشاالله خداهمیشه پشت وپناهتون باشه
ممنون عزیزم ازخدا میخواهم که خیلی زود دامنه ات سبز کنه که مزه مادرشدن با دل جون حس کنی گلم همه واسه شما وهم اونایی که ندارن بچه خیلی زودخدا دامنه هم تون سبز کن منتظر خبرخوش تک به تک هستیم گلم
مرسی فداتبشم آجی
آرزو جون یکی دو روز زودتر یا دیرتر شدن پريودي طبیعی هست شما منظم هست پريودت ولي برا بارداري زیر نظر متخصص زنان باشی بهتره گلم