آزمایش هورمونی

سلام عشقا

کسی میدونه تو روز سوم پریودی
LH 14
FSH 7
PRPLACTIN 11
TESTOSTRON 0.6
ANTI MULLERIAN (ذخیره تخمدان) 6.4

خوبه یا نه؟

سلام عزیزم
رنج نرمال اینارو توی آزمایش ننوشته بود؟

1 Likes

چرا نوشته ولی خب اخه میگن تو رنج نرمالم باشه امابه سمت پایین به سمت بالا هر کدوم نتیجه متفاوتی داره .الان کامل مینویسم
LH 14 -------------------1.9 -9.2
FSH 7 …2.5-13
PRO 11 …6.5-23.4
TESTOSTRONE 0.6…0.29-1.67
ANTI MULL …0.89-9.85

مثلا همین ANTI MULL یا ذخیره تخمدان با اینکه تو رنجه ولی میگن بالای 5 نشونه تنبلی تخمدانه :disappointed_relieved:

1 Likes

آره مال من4.9بود تنبلی دارم

1 Likes

ازمایش توکسا پلاسما هم دادم اینم ببین لطفا نیلوفر جون
TOXAPLASM,A IGG 1.50

  • 1.50

  • < 1.50

    < 3 TOXAPLASMA IGM

  • 8

  • <6

این الان دومیش منفیه ولی اولی خنثی هست؟؟؟ یعنی چی نمیفهمم

منم نمی فهمم عزیزم :see_no_evil::see_no_evil:
می تونید با شماره 02170701050 تماس بگیرید؟ تلفن ثابت دارید؟

1 Likes

هورمون محرک فولیکول یا FSH : این هورمون که توسط غدۀ هیپوفیز تولید می‌شود، مسئولیت فرایند بالغ ‌کردن تخمک‌ها را بر عهده دارد. میزان این هورمون در روز سوم عادت ماهانه در بالاترین سطح آن قرار می‌گیرد و پزشک با اندازه‌گیری سطح این هورمون در این روز می‌تواند مشکلات تخمدان را بررسی کند. بالا بودن سطح این هورمون نسبت به میزان عادی در روز آزمایش ممکن است نشانۀ کاهش ذخایر تخمدان یا نارسایی زودرس تخمدان باشد. پایین بودن سطح این هورمون نیز ممکن است نشان‌دهندۀ سندرم پلی‌کیستیک یا اختلال در عملکرد غدد جنسی باشد.

1 Likes

هورمون لوتئینه‌کننده یا LH: این هورمون توسط غدۀ هیپوفیز ترشح می‌شود و معمولاً سطح آن پیش از تخمک‌گذاری افزایش می‌یابد. اگر نسبت هورمون LH به FSH بیشتر از دو به یک یا سه به یک باشد، ممکن است نشان‌دهندۀ سندرم تخمدان پلی‌کیستیک باشد.

پرولاکتین: افزایش پرولاکتین در خون به دلیل وجود پرولاکتینوما که نوعی تومور در غدۀ هیپوفیز است، می‌تواند باعث اختلال در ترشح هورمون LH و FSH شود. هر نوع تغییر در سطح این دو هورمون می‌تواند باعث ایجاد اختلال در تخمک‌گذاری و عادت ماهانه شود.

1 Likes

نه تلفن ثابت ندارم :frowning:دکترم هم ایران نیست تا بیاد من سکته زدم

الان LH من بالاتر از حالت طبیعیه

آره فکر کنم بالاس

1 Likes

نگران نباشید چیزی نیست که خطرناک باشه فقط باید دارو مصرف کنید تا کنترل بشه

1 Likes

تیروییدم که خوبه :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Lh واسه تنبلی ایناس
تیرویید tsh

دارو که مصرف میکنم.چون بچه نمیخواستم 3 ساله تحت نظر بودم ک عود نکنه.الان دوفاستون میخوردم.از ماه پیش رفتم تو اقدام این ماه ازمایش هورمونی دادم

1 Likes

گپ‌های این سالن به صورت خودکار پس از گذشت 5 روز از آخرین پاسخ بسته میشن، بعد از اون ارسال پاسخ جدید دیگه مجاز نیست. اگه می‌خواید راجع به همین موضوع صحبتی داشته باشین، می‌بایست گپ جدیدی رو آغاز کنین.

مسئولیت محتوای ارسال شده بر عهده شخص منتشر کننده است و مامی‌گپ هیچگونه مسئولیتی در قبال مطالب ارسالی کاربران ندارد.